Miért rajonganak ennyire az emberek a labdarúgásért?
A férfiakban ez gyerekkorbol megmaradt ELEMI ösztön. PONT olyanok a fociimádok es pl dusgazdag autómagnások mint az én két évesem a pöttyös labdával es matchbixaival. A mindene!:)
A férfiak valahogy nem nőnek fel :)
Baromi egyszerű, de mégis kihívást jelent és csapatjátékot igényel. Csak egy labda kell hozzá és egy kis hely. A kézzel játszott labdajátékoknál mindig az a nehezebb, hogy a másik kezéből elvenni a labdát egy nehezebben "szabályozható" folyamat, a kosárlabdában ezért kell pattogtatni. Labdarúgásnál ez nem probléma, ennyiben is egyszerűbb.
Az emberek mindig is szerettek egymással versengeni, szerintem a legtöbben itt is akik nem szeretik a focit, azért valamilyen játékot ti is szerettek, legyen számítógépes, vagy társasjáték, más sport, küzdősport, kártya stb. A foci a legyegyszerűbb labda játék és szegényebb környékeken is simán játszható.
Egyébként én se vagyok nagy foci rajongó, de egy jó haveri társasággal azért nem rossz, el lehet vele lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!