Miért rajonganak értem a kisebb korú lányok? :c
18 éves srác vagyok, általában kedves vagyok mindenkivel. Ha valami nem érdekel azt is végig szoktam hallgatni és tanácsokat adni.
A saját korosztályom teljesen más, nem érdeklem őket és csak akkor létezem ha segítségre szorulnak.
Ellenben a 15-16évesek mindig leszólitanak. elhívnak ide-oda és nagyon kedvesek velem. Nem értem miért van ez?
Azért, mert a nőkbe bele van kódolva, hogy az idősebb férfi "kell nekik", mint ahogy a férfiakba is ott van, hogy a fiatalabb nőkre/lányokra buknak.
Ez biológia, meg ösztön. A hímnek a még fiatal, termékeny nőstény kell a fajfenntartáshoz, a nősténynek viszont a tapasztalt hím kell, aki tudja, hogy kell fenntartani a fajt.
Nem tudom ez így érthető-e...
Azért az nem olyan "kisebb":D
Ha 12 évesek szólítanának le, na, az lenne gáz.
A tartott biológiai kiselőadásnál, szerintem több realitása van annak, hogy a kiscsajok így menőznek egymás előtt..
Szinte biztosra veszem, hogy valamelyik akivel "kedves" voltál kitalált magának valamit, vagy úgy adta a helyzet hogy mondott valami olyasmit, aztán elindult rólad egy "pletyka", és aki hall erről az nehogymár kilógjon a sorból vagy lemaradjon, hogy neki nem voltál meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!