Mit csináljak ha nagyon lusta vagyok?
Figyelt kérdés
Legszivesebben egész nap feküdnék és nézném a tévét, egy korsó sörrel a kezemben...
Utálok dolgozni, tanulni. Ahogy lehet kerülném...
Mit csináljak ez ellen?
2016. jún. 7. 14:27
1/13 anonim válasza:
Legszívesebben mindenki ezt csinálná munka és tanulás helyett. Nem veled van a baj.
2/13 anonim válasza:
igyál energiaitalt, egy pár üveggel és jobban tudsz dolgozni, és tanulni!
3/13 anonim válasza:
Ne energiaitalt. Semmiképp.
Egészséges táplálkozás, több mozgás, és egy hobbi :)
Ettől több energiád és kedved lesz a melóhoz is
4/13 anonim válasza:
''Legszivesebben egész nap feküdnék és nézném a tévét, egy korsó sörrel a kezemben.''
Ha megteheted akkor tedd meg! Energiaitalt ne igyál!
5/13 Ceben11 válasza:
A lustaság az életed ösztönzőbázis nélküliségének legfontosabb, leggyakoribb jele. Találj valamit ami miatt élhetsz, mert ha lusta vagy, nincs életed.
6/13 anonim válasza:
Én is pontosan ugyan ezt szeretném csinálni!!!
De a jószág éhes...
8/13 anonim válasza:
Gyere katonának, rendesen megváltoztat ;)
9/13 anonim válasza:
ha van motivácilyó, akkor van munka is. keress valamit/valakit, vagy csak élethelyzeteket (mint a korsó sörrel való tévézés), ami miatt dolgozol egy hetet, hogy utána sörözhess.
10/13 anonim válasza:
az energiaital sem rossz, legalább mozogsz valamit :D én mondjuk jobban szeretem a kotyogós kávét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!