Harsányból nőies ěs visszafogott? (18/l)
Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy csendes, visszafogott, gyengéd, nőies legyek? A fiú, aki tetszik elmondta, h pl ebben vagyok rosszabb a barătnőjěněl. Hogy văltoztassak?2016. jún. 6. 01:57
11/11 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi szépen! :)
az öltözködésemen nem kívánok változtatni, a tetkót meg hasonlókat pedig kb ovis korom óta tervezem , ezek önkifejezések, nem mondok le róluk :D
egy egyházi suliba jártam, most, hogy vége, soha többé nem veszek fel combközépnél hosszabb szoknyát :DDDD
egyberuhákból is csak a passzentosokat :DDD
a viselkedésbeli dolgok viszont jól hangzanak :) nem tudtam, h a külsejét nem jó ha dícsérem, nekem eddig nagyon tetszett, akkor ezen túl nem fogom mondani :)
keresek mást , amit gyakran dicsérhetek :)
2016. jún. 9. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!