Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most akkor őrült vagyok?

Most akkor őrült vagyok?

Figyelt kérdés
Néha úgy csinálok, mintha beszélgetnék valakivel. Tudom, hogy nincs ott senki, meg nem is lát senki, de van, hogy annyira unatkozok egyedül, hogy beszélgetést "játszok".
2016. jún. 5. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van valami furcsa heppje, csak a legtöbben titokban tartják. Ez még nem tesz őrültté. Nem veszélyeztetsz/bántasz senkit vele, lehet normális életed ettől függetlenül, szóval akkor miről beszélünk? Nálam legalábbis az őrült ott kezdődik.
2016. jún. 5. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Megnyugodtam.
2016. jún. 5. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
dehogy vagy őrült. sokkal több ember beszélget magában mint gondolnád
2016. jún. 5. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy ettől még őrült. Sokan vannak akik beszélnek magukba, csak nem mindenki vállalja fel:D. Akkor lennél őrült ha azt képzelnéd, hogy van ott valaki más is, de amig tisztába vagy vele, hogy magaddal beszélsz addig nem vagy őrültebb a normálisnál:D
2016. jún. 5. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat! :D Örülök, hogy akkor nem vagyok őrült. :)
2016. jún. 5. 21:50
 6/6 anonim válasza:
én 15 vagyok de néha még most is szoktam:D
2016. jún. 28. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!