A félénk, szótlan embereket miért kell mindig csesztetni?
Iskolában is mindig velük volt probléma, hogy piszkálják, alázzák az osztálytársaik. Pedig meg se szólaltak.
Ők miért lesznek gyakran mobbing áldozatai?
Engem is piszkaltak anno altalanosban, hogy mivan, nem tudsz beszelni?szolalj mar meg! De bena vagy stb.
Nem vettem magamra, mert nem azert nem beszeltem veluk, mert nem tudtam, hanem mert nem erdekeltek. En kituno voltam, ok bukdacsoltak, nem volt kozos erdeklodesunk sem, oket a divat, a pasizas erdekelte mar 12-13 evesen is, engem a zene, a nyelvek, az utazas.
Akkor ok nevettek rajtam, most visszanezve nekem lenne okom nevetnem rajtuk, hogy nemelyik az erettsegin is elhasalt, vagy epphogy 26%-kal atcsuszott, ez lett a nagy szajhoskodesbol, amig en szepen csendben tanultam es bejartam fel Europat sajat penzbol. Es meg nincs vege... kivancsian varom a folytatast.
Tehat igen, azert piszkaljak a nagyszajuak a szerenyebbeket en ugy vettem eszre, mert irigyelnek bennuk valamit, es ezt a beszologatassal probaljak kompenzalni, es mivel ok tobben vannak, jopofan poent tudnak csinalni egy emberbol, azert mondjuk 1-nek az 5 ellen semmi eselye. De nem is erdemes nekik visszaszolni, kesobb megkapjak az elettol.
Valaszoltam a kerdesre, nem ertem, miert kell lepontozni.
Egyik osztalytarsam kesobb nyiltan be is vallotta, hogy irigyli az ilyen embereket, meg akik meg a barati tarsasagomban vannak, mert jobbak a kepessegeink es nem beszelunk allandoan feleslegesen hulyesegeket, es hogy szerenyebbek vagyunk, nem vagunk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!