Miért van az, hogyha ezen az oldalon ráírok valakire, idővel eltűnnek?
Figyelt kérdés
Tehát ráírok valakire, tök jól elbeszélgetünk, majd kb. két nap múlva már van, hogy nem is írnak, még akkor se ha én írok utoljára és várnám hogy válaszoljon az illető.2016. jún. 3. 18:04
11/12 anonim válasza:
én mindenkivel normálisan kommunikálok, nyomulni sem szoktam. nem várok itt mást, csak értelmes kommunikációt. bár a visszajelzések alapján itt ritka az ilyen. velem is megesik, hogy eltűnik a levelezőtárs. van, aki akkor se reagál, ha rákérdezek, hogy mi történt.
az szerintem érthető, ha valaki nem ér rá, vagy nem akar tovább levelezni. az is, ha nem sikerül megtalálni az összhangot. de akivel normálisan működik a kommunikáció, akkor a normlás lezárása se volna hátrány.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!