Miért van az, hogyha ezen az oldalon ráírok valakire, idővel eltűnnek?
1 talán megsérted őket valamivel
2 nem érnek rá
3 megunnak
Én csak azoknak nem szoktam visszaírni, akik nyomulnak.
Eddig azok, akik rámírtak 97%uk
nyomult.
Szeretek barátkozni meg minden, de azért nem itt akarok pasit fogni.
Vagy pedig olyat ír, amire nem tudok már mit visszaírni.
Kb ez a két opció van
Sok itt a ....
Velem is volt ilyen:D
Ritkán tűnök el, de amikor eltűnök, annak megvan az oka.
A leggyakoribb ok az, amikor a beszélgetés csak áll és nem megy sehova. Ha írok egy bővebb választ, benne jó pár lehetőséget adva a reakcióra, kibontakozásra a másik félnek, de csak egy egyszavas választ kapok, akkor nem érzem úgy, hogy lenne értelme folytatni az ilyet. Főleg, ha több ilyen is történik. És jó párszor tapasztaltam, hogy a legtöbb ember elég passzívan próbál beszélgetni és csak azt várja, hogy a másik szórakoztassa. Ilyenkor, ha közbe jön valami fontos dolog és nincs időm, akkor nem fogok az illető miatt feljönni, hogy válaszoljak, mert teljesen felesleges.
Ha a másik részéről látom, hogy érdekli, amit írok és képes összetettebb választ írni, akkor sosem tűnök el, csak ehhez kell egy bizonyos szintű intelligencia és kommunikációs képesség. Vagy legalább érdeklődés.
Velem is mindig ez van..~ Ès,hogy nèmely ember nem kèpes mèg normálisan kommunikálni se. Szinte már megszokott , az "eltűnès" .
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!