Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A hebrencs rosszat jelent?

A hebrencs rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm azt mondta rám hogy hebrencs vagyok és nagyon szíven ütött. Soha senki az életbe még ilyet nem mondott rám. Megbízható vagyok,kedves és türelmes. Eddig nem volt baj közöttünk,csak egy közös munka miatt volt egy kis nézeteltérés vagyis inkább elbeszéltünk egymás feje mellett.Emiatt a félreértés miatt hebrencsnek nevezett és nem úgy beszélt velem ahogy eddig szokott. Azt mondta hogy az egész földkerekségen még egy ilyen hebrencs nő nincs mint én vagyok.Mivaaaaaaaaaan? Nem értem komolyan.Most akkor ez nagyon rosszat jelent?Férfi mondta mindezt.

Van egy pénzes projektünk és ma még azt is hozzámvágta hogy majdnem 10 ezer forintot lebeszélt a kártyájáról velem.Nem is értem ezt mire véljem?!Bekattant?Megutált?Próbáltam csitítani és akkor meg azt mondta hogy amennyire szeret annyira utál is. Ezen igazodjak el...

2016. jún. 2. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A hebrencs csak annyit jelent, hogy túlbuzgó és közben kissé meggondolatlan. Inkább kedveskedő jelző.
2016. jún. 2. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A henrencs a meggondolatlanul állandóan pörgő emberek jelzője lehet.

Én eddig rossz értelemben sose hallottam.

2016. jún. 2. 18:44
 3/3 Robinson801 válasza:
Hebrencs vagy
2023. dec. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!