Szerintettek hol kezdődik a beképzeltség határa, továbbá mi a véleményetek az ilyen barátról?
Figyelt kérdés
Volt gyerekori barátom kiment külföldre és azóta kitesz facebookra olyan képeket csomó eurót fog a kezébe széthúzza mint egy pakli kártyát és odaírja én soha nem fogok keresni enyit meg senki se. Istenek hiszi magát mióta külföldön van kint kitesz facebook-ra rivalizálós képeket, uttána ír chat-en előadja a nagy bölcset hogy ő bölcs mint egy isten meg enyit keres anyit keres,jön pool dumával hogy nincs kolbászból a kerítés senkinek mindenki szív aki oda ki megy csak ő nem,neki kolbászból van a kerítés.Vesz menő ruhát magának feszít benne fénykép aztán kirakja facebook-ra,új telefon avval is menőzik, haverjaival csinál fotót kirakja, allá írja nevem soha senki nem jut el oda ahol ő jár se én se más mert ő bölcs ember. Szerintettek normális dolog ez egy gyerekkori barától akivel együtt nőttem fel 6 éves koromóta, szinte szégyelem már hogy megismertem egyátalaán. Vélemény?2016. máj. 31. 04:54
1/3 anonim válasza:
Èn a helyembe ha így kiirkálná a nevem letiltanám.
Vagy neked van ilyen emberre szüksèged?
Egyèbkènt majd ha haza tèr mert már nem lesz munkája már nem lesz akkora arca.
2/3 anonim válasza:
Elvette az eszét a pénz, és egy beképzelt kis gyökér lett. Tiltsd le. Talán koppan egyet, te meg nem bosszankodsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok van, semmi szükségem nincs egy ilyen emberre az életemben,megfogadom a tanácsotokat és letiltom. :)
2016. jún. 6. 05:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!