Szerintetek mi az a forgatókönyv, ami az elkövetkezendő időre Nőkre nézve kedvezőtlen lesz?
Először is Leszögezném, félreértés végett, Nem Nő ellenes a kérdésem, csupán csak érdekelne hogy mi lehet a dolgok végkimenetele.
Manapság egyre több kérdést Olvasni, már Nők felől is hogy nem találják, meg hogy nem kezdeményez a férfi és emiatt teljesen kétségbe van esve.
Mind emellett sok olyan Férfi is van, rengeteg szerintem 5x annyi mint nő, aki ebben szenved hogy ki vannak szoritva, s panaszkodnak, hasonló kérdéseket olvasni elég sokat, háborogva részükről, hogy Nem értik még is mi kell hogy Barátnőt találjanak. Meg hogy nem is néz ki csúnyán de ennek ellenére sem jön össze. ehelyett kapja az elküldéseket, megalázásokat sorba.
Úgy gondolom az elmúlt kb úgy 5-10 év a Nőiességre épült, Arról szólt nézz ki jól, öltözz igényesen, hozz ki magadból a legtöbbet, és ez egyre inkább terjeszkedett, észrevétlenül, "köszönhetően a médiának,
Mostanra meg hát valljuk be érezni hogy valahol vissza üt a dolog nők részére is, ahogy előbb is Írtam, egyre gyakrabban olvasni itt nőktől hogy feltesznek olyan kérdést, Pl mai: Hogy Találkozott egy férfival, de a férfi elfutott.
Vagy hogy Nem kezdeményeznek a férfiak.
Vagy összejött egy sráccal de a srác olyan szorongós hogy nem mer kb semmit csinálni, depressziós.
S Vannak nők akikre most ér oda a dolog, szembesülnek, hogy mi is folyik, és csodálkoznak, kérdezgetik az Okát hogy miért ?. Mert eddig nem történt semmi ilyen, kényelmesen éltek nem voltak ilyen gondok, de most elő-elő jönnek a felszin alól..
Szerintetek hova, meddig fajulhat ez a dolog ?
Mikor már a férfi azt mondja, hogy Ő nem fizet.
Másik érdekes kérdés, Ezzel a problémával együtt, ugye ezeknek a nők nagy része nem tudja hogyan kell kezdeményezni, legalább is eddig nem ezt csinálták, teljesen más volt az életvitelük. Sok Nőnek a kezdeményezésről az a leges legelső fogalma, amit tudna adni, hogy kéreti magát, vagy a testi adottságaival próbál kompenzálni. Erről a viselkedéstől viszont ugye tudjuk azt, hogy K. betüs cimzést megkaptam. tehát..
Kérdés az is, mit fognak ki találni, Mikor mérlegelni kell, mikor a Nő szembesül vele hogy van valami gond.. hogy már nem müködik valami, vajon felteszi mérlegre azt, hogy mi a fontosabb a Kinézete, saját egója, vagy egy Férfi. Szerintetek képesek lesznek leadni egy idő után az igényességből s a felszinességből, azért hogy párt találjanak ?
Szerintetek mi lehet egy lehetséges kimenetele ezeknek a dolgoknak, és mikor következhet be ?
Kérdező, ha úgy vesszük, a férfiak átlag átlag életkora alacsonyabb, mint a nőké, szóval vénségünkre nagy valószínűséggel ígyis-úgyis csak macska jut...
És köszönöm a női nem nevében az aggódást, de szerintem megvagyunk :)
nincsen szakadek, csak sokat rinyalnak a szerencsetlen pasik gyakon.
az meg szerintem alap, hogy egy nonek (es ferfinak) onmaga legyen a legfontosabb. a pasik, nok mennek-jonnek de onmagaddal egy elethosszig tarto kapcsolatban vagy..
te meg inkabb orulnel neki hogy szepek, igenyesek a nok!
latszik az irasodbol hogy sulyos seruleseid lehetnek, es emiatt nem tudsz egeszseges kapcsolatot kialakitani a masik nemmel. szerintem ne osszeeskuves elmeleteket gyarts, nem tehet rola az osszes no, hogy neked nem jott ossze par dolog. nyugodtan keress fel egy pszichologust a temaval kapcsolatban, mert nagyon borusan latod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!