Szerintetek megfogom bánni, hogy emo stílusom van?
Ha MOST ez tesz boldoggá akkor csináldd!! Addig amíg boldoggá tesz. Ha mondjuk attól érzed jól magad hogy háztartási kekszet tűzöl a hajadba és rózsaszín gyerekbiciklin közlekedve énekled a Coco Jambo refrénjét akkor csináldd!! :'D ki fogja meghatározni mitől érezd jól magad? Az osztálytársad? Vagy anyád? Ne bámulj mert én biztos nem.
Sza*rj magasról a világra és magaddal foglalkozz. Az egyetlen ember aki felett hatalmad van az te vagy (wow még azt is meg tudod jósolni hogy mit eszel mánsap*-*) és ezt a hatalmat nem szabad más ember kezébe adni, mer akkor neked mi marad? A háztartási keksz...ami valljuk be nem finom.
Lényeg a lényeg...az egyetlen kulcs a boldogsághoz ha engeded magadnak hogy boldog legyél. És mondjon ki mit akar, az emo lényege is ez. Hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha én a *micsodaszarszembelógó* hajam rázva valami debil számot hallgatva érzem jól magam akkor az kinek fáj? (A szomszédon kívül:D)
Na remélem a hülye megfogalmazásomból érted a lényeget
16/L(emókos állítólag, de elsősorban ember :D)
Utolsó xDD tetszett a megfogalmazásod.
Sztem nem fogod megbánni. Vagyis hát én pl nagyon szeretek más lenni mint a többiek ^^ akkor is ha csesztetnek miatta :D
Am ez velem is pont így van.
De ööö csak h mondjak vmi okosat is: Te döntöd el h hogy akarsz élni. Azért (remélem) te is tudod igazából a választ a kérdésedre: Nem, nem fogod megbánni
14/L
nekem a 10. osztaly vegen kb. 3 honapig punk hajam volt mert muter azt mondta nem lehet hosszu hajam. ki is akadt rendesen de mostmar 11. osztalyt elvegezve hossszu a hajam. Nalam a punk volt a tinedzser kori nagy lazadas vilagellenszenv. igazabol akkor es most is metalhead voltam. Utolag nem bantam meg hiszen egy olyan dologgal lettem gazdagabb.az eletem soran amellyel sokan nem. tapasztalatokat szereztem az emberekrol a megjelenesemhez valo hozzaallasukbol. voltak bunkok es jofejek is de sokkal tobb kreten. En azt mondom kinovod es kesobb kisse szolidabb lesz az oltozkotesed. pl en mar nem is hordom a tuskes karkotoimet. majd alakulsz meg. kesobb visszagondolva lehet azesz a velemenyed mekkora hulye volyam de jo buli bolt xd vagy csak szimplan kellemes emlek de az is lehet inkabb letagadnad. Most vagy fiata probalj ki sok mindent mert mikor a munka vilagaba kerulsz bizony a lazado kilspt nem mindenhol fogadjak. A sracoknal pl a hosszu hajat nem beszelve arrol hogy szines ami az emoknal nagyon jellemzo
18 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!