Ha élvezem a sztereotípiákra épülő vicceket, de nem gyűlölök senkit akkor rasszista vagyok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 12:53
3/7 anonim válasza:
Nem, ezeken még néha azok is nevetnek, akikről szól a poén.
4/7 anonim válasza:
Először is neked kell tudnod, hogy milyen beállítottságú vagy. Sokszor az érintettek is tudnak nevetni az ilyen vicceken. Az egyik legviccesebb és legkellemesebb tapasztalatom az volt, amikor egyszer egy vérbeli roma bulin voltam vendég. A roma házigazda félre nyelt, és egyből jött a "cigány útra ment" szöveg, majd ők kezdtek el viccelődni azzal, hogy "roma útra ment", meg "kisebbségi útra ment" amitől persze mindenki bátran nevetett, mindenki értette benne a viccet.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, kit kérdezel. A neoliberális, elvakult, polkorrekt harcosok szerint az vagy, egyébként pedig nem, csak rendelkezel humorérzékkel.
6/7 Lonely cedar válasza:
#5 ugye tisztaba vagy a neoliberalis szo jelentesevel?
Kerdezo szerintem nem vagy az.
7/7 anonim válasza:
Ma a liberálnácik nagyon szeretnek mindenféle sérelmeket kitalálni, és megsértődni rajta/áldozatként beállítani magukat.
Szerintem attól még, hogy néhány cigány/zsidóviccen nevetsz egy jót, nem vagy rasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!