Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol jár az eszem, mit tehetnék...

Hol jár az eszem, mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, már jó ideje probléma ez, de tegnap gondolkodtam el rajta igazán... Valahogy nagyon sokszor, egyszerűen nem tudom merre jár az agyam. Ki vagyok kapcsolva, és elvagyok a semmiben. Tegnap a munka közben átjött egy munkatársam egy másik részlegről és kérdezte, hogy mi a baj, miért osztja az észt ennyire a főnök? Én észre sem vettem, hogy emelt hangon beszélt valakihez, pedig ott álltunk egymástól néhány méterre. De egyszerűen nem tudom, hogy voltam akkor fejben. Amúgy is valahogy azt veszem észre, hogy nehezen fogok fel dolgokat. Lassabban. A főnököm elküldött anyagért, elmondta, mit vigyek, 2 darab háromjegyű számot kellett megjegyeznem. Elismételtem, majd a biztonság kedvéért mielőtt elindultam, rákérdeztem mégegyszer. Persze nem azt vittem, amit kellett. Nem 300-350-et vittem, nem 350-400-at.

Gyakran elmondanak valamit, de nem tudom megjegyezni. Csütörtökön is nap végén kiadta a pénteki feladatot a főnököm, elmutogatta, kétszer. De mire átöltöztem, nem emlékeztem a felére sem.

Nagyon zavar ez, szörnyű érzés. Egyszer a főnököm is beleun ebbe, vagy csinálok valami nagy bakit és megnézhetem magam.

Tudnátok valami tanácsot adni?

2016. máj. 28. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínűleg fáradt vagy.Kifáradt az agyad a sok melótól vagy bármi mástól ezért van ez.Próbálj meg relaxálni,pihenni hátha jobb lesz.Ha nem akkor lehet mentális baj esetleg és el kellene nézned egy orvoshoz,biztos ami biztos alapon.

2016. máj. 28. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok,csak 20 éves kiadásban.Nekem biztos nem a fáradtságtól van,mert mikor eleget aludtam és nem csináltam még sok fárasztó dolgot,akkor is tök ilyen voltam,mint amit leírtál.Persze ettől még lehet neked tényleg attól vagy,de nekem biztos nem.de sosem mertem még pszichológushoz menni ezzel.de ha te mersz,akkor kérdezd meg tőle,szerinte miért van
2016. máj. 28. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne mindent leírni. Felvenni telefonra (ha adnak rá engedélyt). Én sem jegyzek meg dolgokat, de ha átnézem a jegyzetet, akkor nagyon gyorsan visszajön.
2016. máj. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!