Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a mai fiatalok?

Miért ilyenek a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Miért ilyen undorítóak a mai lányok? Mármint a többségük? Nagyon elegem van a mai lányokból. Nézegetem facebook on hogy milyen lányok vannak. éshát az agyam eldobom. Buták. Nagyképűek. és egyáltalán nem nőiesek, aranyosak stb. Sokat basztatnak hogy jöjjek össze végre valakivel, sok lánynak tetszek is, ezt néhányan mondták is, de nekem ilyen lányok egyszerűen nem kellenek. Ennyi. Vannak még szerény, aranyos lányok? Akik egyediek. Nem sorozatgyártott senkik? 17/f
2016. máj. 25. 20:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mert te is csak azokra a lányokra kattintasz, akik kirakják a mellüket és pózolnak. :)
2016. máj. 26. 08:29
 22/25 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem most voltam tini, de hasonló sztorik 10 éve is voltak. Azt vettem észre, hogy az általad leírt kedves, szerény, nem harsány lányokat egyszerűen az sem veszi észre, aki olyat keres (ha meg igen, akkor jön a női barátzóna, a kedves, cuki, csak nem vonz szexuálisan, nem elég divatos/"nőies", strééééber, van rajta 5 kiló plusz, szeplős, nem hosszú a haja, bőrhibái vannak stb., fujjj). Te is a facebookból indulsz ki, ahol ált. nem a szerényke típusú lányok olyan hű, de aktívak. Nyilván egy harsány p.csa hamarabb feltűnik mindenkinek.

De ugyanez a srácok irányában is megvan. Ördögi kör az egész. Csak ugye lány oldalról többet láttam, lévén nőnemúű vagyok.

2016. máj. 26. 10:38
 23/25 anonim ***** válasza:
#17 vagyok, és nem, nem csak ennyi emberrel találkoztam. Ez csak nagy vonalakban való leírás, nem kell annyira konkrétan érteni. És ezek csak az "egyedi" lányok voltak, ezeken kívül azért elég sok másik ember is van.
2016. máj. 26. 18:24
 24/25 anonim ***** válasza:

Vannak igen, de ők többnyire nem kellenek senkinek...

Azért ilyenek a lányok, mert ez kell a fiúknak.

2016. máj. 27. 15:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Férfi társaim is undorítóak
jún. 5. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!