Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a mai fiatalok?

Miért ilyenek a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Miért ilyen undorítóak a mai lányok? Mármint a többségük? Nagyon elegem van a mai lányokból. Nézegetem facebook on hogy milyen lányok vannak. éshát az agyam eldobom. Buták. Nagyképűek. és egyáltalán nem nőiesek, aranyosak stb. Sokat basztatnak hogy jöjjek össze végre valakivel, sok lánynak tetszek is, ezt néhányan mondták is, de nekem ilyen lányok egyszerűen nem kellenek. Ennyi. Vannak még szerény, aranyos lányok? Akik egyediek. Nem sorozatgyártott senkik? 17/f
2016. máj. 25. 20:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%
Totál egyetértek veled! A legtöbb lány full egyforma külsőleg és belsőleg! Barna hosszú egyenes haj,ugyanúgy sminkelt arc....1 buliban azt se tudom,hogy melyikkel beszéltem pár perccel,mert mind ugyanolyan.
2016. máj. 25. 21:02
 2/25 anonim válasza:
100%
Vannak, csak nem kellenek senkinek:) tapasztalatbol mondom.
2016. máj. 25. 21:09
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Miért ilyenek a mai fiatalok? Írja ezt egy 17 éves... :-D Mi vagy te, nyugdíjas?
2016. máj. 25. 21:13
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Mert te nem vagy "mai fiú"? 17 évesen nem vagy valami öreg és tapasztalt.
2016. máj. 25. 21:15
 5/25 A kérdező kommentje:

Azért írtam mert én nem vagyok olyan!

Második ...de... nekem kell!

2016. máj. 25. 21:16
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát meg is lepődnék, ha olyan lennél, mint egy lány :O
2016. máj. 25. 21:17
 7/25 anonim ***** válasza:
48%
Megy a rongyrázás, hogy ki a menőbb meg hogy ők mekkora valakik. Aranyos lány tényleg nem sok van, még akire azt hinnéd hogy aranyos általában arról is kiderül hogy beképzelt és elutasító ><
2016. máj. 25. 21:18
 8/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat,rosszul fogalmaztam meg...de én a mostani fiúktól is undorodom...semmi férfias nincs a mai 17-18 éves fiúkba sem.
2016. máj. 25. 21:19
 9/25 anonim ***** válasza:
Hát ebben igazad van :D
2016. máj. 25. 21:20
 10/25 anonim ***** válasza:
Teljesen megértem ezt, hogy miért mondod, és bár szerintem a fiúkra jobban vonatkozik az ecsetfej, azért nagyon sok normális lány van. Szerintem több, mint amennyi nem normális, csak azokat többször vesszük észre, mert ezt akarják. Én rögtön tudok száz olyan lányt facebookon, aki teljesen normális, kedves, és őszinte :) Fiúból sajnos csak hármat tudok mondani, pedig fiú ismerőseim is vannak bőven, csakhát... Lassan az iskolánkba többet törődnek magukkal, mint én.. :)
2016. máj. 25. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!