Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok miért az izmos...

A lányok miért az izmos pasikat szeretik?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok és az én véleményem szerint semmi különleges nincs egy izmos testben a kinézetét tekintve. Elég vékony vagyok, de az nem azt jelenti, hogy gyenge. Sokkal jobb a mozgásom, mint a legtöbb kondis csávónak és a lábaim is jóval erősebbek az átlagnál. Sokan meg is jegyezték már a környezetemben. Azért persze ezekkel még nem indulnék olimpián. :)

Szóval mégis miért ilyen fontos, hogy mennyi izom látszódik az emberen?

2016. máj. 21. 11:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaajjj... akkor tükrözök neked:

A fiúk miért a jó csajokat szeretik?

Én lány vagyok és az én véleményem szerint semmi különleges nincs egy jó mell/vékony derék/kerek popsi kombóban a kinézetét tekintve. Én pl tök lapos vagyok, de az nem azt jelenti, hogy nem fogom tudni szoptatni a gyerekünket. Sokkal jobb a mozgásom (???), mint a legtöbb jómellű/vékony derekú nőnek, és a csípőm is jóval szélesebb az átlagnál. Sokan meg is jegyezték már a környezetemben. Azért persze ezzel még nem indulnék bikinimodell-versenyen. :)

Szóval mégis miért ilyen fontos, hogy egy nőnek jó mellei/vékony dereka/kerek feneke... stb. legyen?

Nah, kb. így néz ki a kérdésed egy nő számára, mint a most átköltött verzióm számodra.

Értem én, hogy az a lényeg, hogy sokszor a látható izom nem "igazi", és a nem feltűnően izmos férfi is lehet ugyanolyan erős, de az az igazság, hogy ez tökmindegy (legalábbis abból a szempontból, amit most leírtál). Ez ugyanolyan, mint egy lapos nő esete: az alig-mellek is ugyanúgy eleget tesznek/fognak tenni a funkciójuknak (szoptatás), mint a kerek teltek, de azért utóbbi mégiscsak nőiesebb és vonzóbb, valljuk be... na pontosan ugyanez a helyzet a látható izom vs. nem látható izom - kérdésnél.

2016. máj. 21. 16:27
 22/27 anonim ***** válasza:

"Én azt hittem a tényleges teljesítményt figyelik az emberek."

De bszki, ki nem szarja le, hogy futkározik? A barátnője lennék, nem az edzője.

Ha meg ott van két lány, belsőre mindkettő álmaid nője, egyformák, de külsőre egyik vékony, másik kövér, akkor melyiket választod?

2016. máj. 21. 16:33
 23/27 anonim ***** válasza:
49%

Ösztön. Ahhoz vonzódunk, aki jobban meg tud minket védeni. (persze ez se mindig így van)

Ugyanúgy, ahogy a fiúk a szélesebb csípőjű nőkhöz vonzódnak, mivel ők könnyebben szülnek. Ez ellen egyikünk se tehet semmit se szerintem.

Persze az már egy másik dolog, hogy én félni szoktam a nagyon izmos pasiktól. Akinek normális alkata van, vagy van rajta egy kis felesleg/izom (mindegy, melyik), az még teljesen elfogadható.

17/L

2016. máj. 21. 16:36
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ember, én is kondizok és én is "kigyúrtnak" számítok, de elhiheted hogy a lányok 99%-a pont leszarja hogy ilyen testalkatom van, max ha rám néznek a strandon nem undorodnak tőlem, de nekik még mindig az számít, hogy mennyire vagyok megnyerő,jóképű, magabiztos és jó fej, ha komplexusod van menj el kondizni vagy futni azt csá
2016. máj. 21. 17:30
 25/27 anonim ***** válasza:
53%

Van egy tudatalatti dolog is,hogy meg tudja védeni a gyúrós férfi a gyenge nőt. Kérdés hogy ki és mi ellen... Mert egy nem 50 es karu ,de szálkás 70 kilós küzdősportos srác leüti szétrúgja félperc alatt mint a "büdösszart", a késes 13 éves utcagyerek meg 3x megmártja benne a halefet míg egyet mozdul, feltéve hogy gyúrós barátunk semmi egyebet nem edz mellé.

Szóval igen illuzórikus védelem a gyúrás, de a nők egysejtűbb rétege csak eddig lát.

No meg nem érdemes keverni és farokméregető versenyt rendezni ,az állóképességet robbanékonyságot fejlesztő sportokat űzőknek a kis ideig tartó nagy erőkifejtést igénylőkkel,mert tök más műfaj más izmot képességet fejlesztenek.Egyik sem rosszabb vagy jobb . Talán egy egészséges egyensúlyt jó fenntartani mikor az állóképesség mozgékonyság és az erő is egy jó szinten van.

2016. máj. 21. 21:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Tuti velem van a baj, de en meg oda vagyok a vekony es magas ferfiakert, pedig nem vagyok mar gyerek. Mindig is ez a tipus jott be leginkabb. De ha vasztani kellene, hogy kigyurt vagy amolyan mackos-husis, akkor utobbit valasztanam, engem nagyon taszitanak ezek az izomagyak.:)
2016. máj. 21. 21:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez buta kérdés. Nem az számít, hogy te jobban mozogsz, a lányoknak nem az tetszik. Mint ahogy a férfiaknak sem tetszik kevésbé egy női mell, ha annak elapadt a teje, vagy ha nem funkcionál a méhe. Esztétikai dolgokról van szó.
2016. máj. 23. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!