A lányok miért az izmos pasikat szeretik?
Én fiú vagyok és az én véleményem szerint semmi különleges nincs egy izmos testben a kinézetét tekintve. Elég vékony vagyok, de az nem azt jelenti, hogy gyenge. Sokkal jobb a mozgásom, mint a legtöbb kondis csávónak és a lábaim is jóval erősebbek az átlagnál. Sokan meg is jegyezték már a környezetemben. Azért persze ezekkel még nem indulnék olimpián. :)
Szóval mégis miért ilyen fontos, hogy mennyi izom látszódik az emberen?
Ha te hetero vagy, nem is értheted meg, hogy egy nőnek miért tetszik az akármilyen férfitest.
Nekem tetszenek, de nem azért, mert erősek, nem rendezek Olimpiát a nappaliban.
"Sokkal jobb a mozgásom, mint a legtöbb kondis csávónak és a lábaim is jóval erősebbek az átlagnál"
Azért megnézném mennyivel guggolsz azokkal a jóval erősebb lábakkal.
"Szóval mégis miért ilyen fontos, hogy mennyi izom látszódik az emberen?"
Valamelyik nap láttam egy srácot, akinek vékonyabb lába volt mint a barátnője karja, ráadásul cicanadrág volt rajta. Eléggé taszító látvány volt. Azért ne menjünk már át ennyire nőbe... Még a végén felcserélődnek a szerepek.
Utolsó, 184 cm, 65 kg, 17F vagyok.
És egyébként meg nem lennék olyan biztos abban, hogy azért, mert valaki sokat jár edzeni, lenyom. Jó, biztos szkanderben fél mp. alatt kikapok, de szinte az összes futó ismerősömet le tudom körözni és nagyokat tudok ugrani is, mivel régebben még sok lábbal kapcsolatos sportolást végeztem, valamint a testalkatom is kimondottan ehhez alkalmas. Futás csak rövid távon megy igazából. Valamint talán nem ütök boxolósan, de nem gyengébben, mint egy átlagos gyerek, akit az utcán látok.
Nem kérkedésként mondom, mert nem is nagy dolog ez.
A lényeg! Ha összeállítanánk 2 embert: egy sportolót, aki fut X-szel, ami gyors és a fickónak jó a teste, meg egy vékony srácot, aki fut 1,4 X-szel és CSAK ennyi különbség van köztük, akkor biztos az elsőt választaná a lány.
Az izom (kinézet) ennyit számít? Én azt hittem a tényleges teljesítményt figyelik az emberek.
19-es, úgy látom a lényeget nem sikerült kiragadnod.
Képzeld el, hogy van egy teljesen átlagos srác és egy lány eldöntheti, hogy a 2 közül melyikkel ruházza fel a fiút. A legtöbb lány az izmot választaná mondjuk egy jó kajakos vagy akármi helyett, ha azzal az akármival nincs olyan nagy izma, mint a másik választásával lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!