Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igazából csak gazdagnak éri...

Igazából csak gazdagnak éri meg lenni a világon, te is így gondolod?

Figyelt kérdés
Leegyszerűsítve: aki gazdag azé MINDEN, aki szegény azé meg SEMMI. E 2 réteg között találhatók az ún. átlagemberek, akik mindig csak panaszkodnak...

2016. máj. 17. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10: ez aztán nagy életcél. egész nap játszanál???

Ezért felesleges gazdagnak lenni. Annyi fantáziád sincs, hogy hogyan élhetnél tartalmas, változatos életet. Neked nem pénz kell, hanem ész.

2016. máj. 17. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:

#1 mert modern rabszolgának jó lenned ugye?

akkor inkább játszom, mint raktárban szenvedjek, ahol szívom a port, meg állok egész nap.

2016. máj. 17. 18:11
 13/20 anonim ***** válasza:
12.: Játszol, kaját rendelsz, utána más módon szórod a pénzt és néhány év, majd örülhetsz ha visszavesznek a fűrészporba.
2016. máj. 17. 18:19
 14/20 A kérdező kommentje:
13-as: ha megunom a játékot, csinálok valami mást, tudod gazdagnak mindent lehet :)
2016. máj. 17. 19:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező! Én 6K eurot keresek havonta, van pénzem, mégsem ez a boldogságom kizárólagos forrása.

(5-ös válaszoló)

2016. máj. 17. 20:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Én gazdag vagyok... Lelkileg és tudásilag is!

Bár szeretném még gazdagabbá tenni a tudásom!

2016. máj. 17. 23:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Kérdező: mennyi pénzt tartasz Te gazdagságnak egyáltalán? Általában azt, amit az emberek gazdagságnak hívnak azt a gazdagok a legnagyobb jóindulattal is jómódnak nevezik. Le lehet pontozni, csak előbb nézzünk körbe a lottómilliomosok között. Mennyien gazdagok 5 év múlva? Talán 1 vagy 2. A többi tudod miért nem az? Mert ugyanúgy gondolkodik mint Te. Gazdagnak mindent lehet! Persze, ameddig gazdag, addig mindent, utána megy a süllyesztőbe, Te .. DRÁGA jó gyermek :D
2016. máj. 18. 09:48
 18/20 A kérdező kommentje:
utolsó: miből gondolod hogy elherdálom az összes pénzt? Mivel ha meggazdagodnák hirtelen, akkor se felejteném el hogy honnan jöttem, hisz az átlag életmód rákényszerített a spórolásra, így félretennék ebben az esetbe is...
2016. máj. 18. 09:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem gondolom így.

Nem mondhatnám gazdagnak magam, szegénynek sem - nagyon szegény családból jövök, tudom, milyen nélkülözni, de szerencsére felküzdöttem magam ebből az állapotból, most is jó életem van, jól is keresek, de azért a gazdagtól nagyon messze vagyok.

Attól még, hogy valaki a kettő közé tartozik, nem biztos, hogy panaszkodik. Én teljesen boldog vagyok az életemmel, szépen felfelé ívelő karrier, boldog házasság, fantasztikus barátok, hobbik, élmények.. Inkább személyiségfüggő, engem már egy jó illat, jó étel vagy a napsütés is fel tud tölteni, nem kell ahhoz Ferrari meg luxusvilla. Amikor még úgy kellett minden fillért kuporgatnom, hogy legyen mit enni fizu előtt egy héttel, akkor is csomó tartalmas (ingyenesből is van bőven) dolgot csináltam, és nem voltam elkeseredve, mert bíztam magamban és a képességeimben, így tudtam akkor is, hogy jobbá tudom és fogom tenni az életem, panaszkodás helyett megpróbáltam a legjobbat kihozni az adott helyzetből.. Teljesen egyénfüggő, ki hogyan kezeli ugyanazt a szituációt, körülményeket.

Nem csak ez a két véglet van szerintem.

2016. máj. 18. 13:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát kedves kérdező, valoban van ebben valami. Bár én nem vagyok gazdag, de jelentősen javultak az anyagi körülményeim ahhoz képest mikor még egy gyárban dolgoztam a szalag mellett 90 ezerér :)

Most pedig a sokszorosát keresem meg. Akkor még minden nap nyűg volt, minuszos hónapok.... A törekedjetek arra h minél több pénzetek legyen, mert sajnos, mem sajnos a pénz kézen fogva jár a boldogsággal :)

2016. jún. 12. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!