Behívtak Éjjel Nappal Budapest castingra, ti elmennétek?
Figyelt kérdés
Csak poénból jelentkeztem gondoltam úgy se hívnak be, de most hívtak. Ti elmennétek?2016. máj. 17. 12:53
1/15 anonim válasza:
Nem. A poénokból lesznek a rossz döntések.
Azért kíváncsi lennék, hogy a valóságban is olyan iq betyárok e a szereplők.
2/15 anonim válasza:
Nem igazán az az életcélom, hogy hülyét csináljak magamból egy ország előtt.
3/15 anonim válasza:
Nem mennék el, mert nem vagyok fogyatékos.
4/15 anonim válasza:
Nincs az a pénz amiért ahhoz a hulladékhoz közöm lenne.
5/15 anonim válasza:
Én mennék. Eleve egyáltalán nem biztos, hogy beválogatnak. Az ország értelmes része, nem nézi ezt a műsort, én egyetlen részt sem láttam még belőle. Viszont ha beválogatnak, akkor jó pénzt fizetnek valószínűleg.
6/15 anonim válasza:
Nem mennék, de nem is jelentkeznék. Ha viszont téged érdekel na bumm megpróbálod. Magad döntöd el, mit szeretnél ☺
7/15 anonim válasza:
Még csak poénból sem jelentkeznék ilyenre, nemhogy castingra menjek :D
8/15 anonim válasza:
Ha már jelentkeztél, szerintem menj el, ha amúgy belefér az idődbe. Legalább megtudod, milyen egy casting. Élménynek, tapasztalatszerzésnek sem rossz lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!