Miért olyan combos minden csaj már 15 évesen?
Mert ilyen a női testalkat. És a kialakulásának, a testi fejlődésnek az időszaka a 11-20 éves életkor.
A férfiak meg vállasodni kezdenek 15 évesen.
Valahol elég provokatív a kérdés, de belegondolva igazad van. A környéki tizenéves lányok valóban eléggé testesek, nagy részük a mértéktelen evéstől, mások a genetikától, a harmada meg az antibébitől... vagy ezek kombinációitól.
Egyre kevesebb a komolyabb felfogású, de mit várunk egy 15 éves lánytól?
Nyugalom, a természetben a nem életképes egyedek lassan, de lemorzsolódnak. És bárki bármit mond, ez így van. Fejre is lehet állni.
Ez érdekes kérdés a feleségem most 27 éves, amikor megismerkedtünk durván 10 éve, ő kimondottan a combos segges csajok táborát erősítette. Viszont a mai 17-19 éves csajokat elnézve már az akkori alakjával talán bele se tartozna a combos csajok táborába, vagy éppen hogy csak beleférne.
10 év alatt nagyon megerősödtek átlagosan a lányok combjai, nem tudom hogy mitől, de mondjuk nekem sose tetszettek a vékony lányok úgyhogy nem is baj...
A mai fogamzásgátló tabletták már kevés hormont tartalmaznak, és nem hízlalnak.
Nekem egy deka nem jött fel mikor elkezdtem, 3 éve szedem.
Megerősítve a kérdés célját én nem az elhízott combbú csajokról beszélek, hanem a formásakról amik láthatóan azért nem izmosak viszont szépen teltek...
Nagy a csend :DD a Nó hau őrizve van kegyetlenül :D
A többi meg bullshit (tisztelek a kiv-nek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!