Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a mai 13-17...

Mi a véleményetek a mai 13-17 éves kamasz fiúkról?

Figyelt kérdés

2016. máj. 15. 10:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Az alapján amit a nagymamám mesélt mi még visszafogottak vagyunk
2016. máj. 16. 14:38
 12/20 anonim válasza:
Erre felénk vidéken a 13 évesek még valamennyire normálisak, csak eléggé izgágák. Aztán az évek múlásával elsodródnak a 2 véglet felé: vagy bunkó parasztok lesznek, és gyarapítják a társadalom alsóbb rétegeit, vagy minden önbizalmukat elvesztik és enyhén szólva antiszociálisak lesznek.
2016. máj. 19. 19:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Azért remélem, csak általánosítottatok.
2016. máj. 21. 22:17
 14/20 Boblevi válasza:
én ismerek 22 éves szüzet is
2016. máj. 25. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Én többre tartom a bulizos embereket mint az otthonülőket
2016. máj. 26. 00:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint ezek a példányok három kategóriába sorolhatók:

1.) Az első kategória a "Igyunk, szívjunk, rúgjunk be, vasaljuk hátra a hajunkat és nézzünk ki úgy mint 10 éve a melegek". Ezek a legidegesítőbbek, és minden olyan szórakozóhelyen, ahol eddig értelmes felnőttekkel iszogattam, hemzsegnek az ilyen apukapénzén szponzorált emberkezdemények.

2.) A második kategória a "Üljünk otthon egész nap, toljunk ki 80 ra egy palát, promózzunk goldba, és majd lesz valami". Személy szerint ezekkel nekem semmi problémám nincs, nem látom őket nap mint nap cicanadrágban pózolni tereken, és szelfizni minden fával. Eléldegélnek otthon, távol a világ zajától.

3.) Harmadik az első kettő keveréke. Ez egy olyan faj, ahol próbálnak "adni a külsőre", tehát járnak kondiba, törődnek a frizurájukkal, öltözködésükkel, de nem ebből áll nekik a világ. Nem vetik meg az otthon ülős programokat sem, de buliba se félnek menni. Szerintem ezek a legnormálisabbak, és szexuális életük is van.

2016. jún. 2. 07:51
 17/20 anonim ***** válasza:
én 40 éves szüzet is, pedig normális, csak túlvallásos, előfordul
2016. jún. 3. 16:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Én többre tartom a bulizos embereket mint az otthonülőket

Tudjuk 37%-os, te van az aki minden kamaszt a renitenskedésre buzdítasz, holott te is kamasz vagy még. A te véleményed ebben a témában nem mérvadó.

2016. jún. 3. 17:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre csak általánosítással tudunk válaszolni. Én megmondom, 13 éves lány vagyok.

Én, ahogy LÁTOM a városban, az beállított haj, menő ruhák, negyedmilliós telefonok egy szóval: rongyrázás. De amit az iskolámban látok- nem falusiba járok, hanem egy fővárosiba (!)- ott a fiúk egész normálisak. Persze vannak renitensek, de korántsem mindenki. Éppen, csak 5% ellentétben, hogy a városban mondjuk látásra a 95%. Tehát nálunk adnak is a külsejükre, és már csajozknak is, de tanulnak, fociznak a haverjaikkal és ők is azért kockulnak. Én ebből csak azt tudom levonni, hogy amit az utcán látunk azok, pont azok akik "olyan menők", hogy egész nap haza se mennek és beszerzik maguknak a "menő lányokat", hogy velük szelfizzenek és posztolják mindenhova-> ezzel is erősítve, hogy ez a XXI. század. És amit a külvilág nem lát, azok azok a gyerekek akik úgyanúgy élvezik az életet, de nem drogoznak, isznak, stb.

Hozzátenném, hogy a lányokkal is kb ugyanez van. Vannak azok akik pózolnak 12mp-es, telefonos kamerának, isznak, lefekszenek mindenkivel és vannak azok akik nem feltétlenül csendesek, de ugyanúgy lehetnek az osztályban kedveltek, azonban rendesen tanulnak, barátkoznak, csak mivel ez a normális erre nem figyel fel senki.

2016. jún. 4. 09:50
 20/20 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, ha úgy tetszik otthon ülő. Nem vasalom be a hajamat, nem hordok feszes ruhát sem, nem vagyok páva. Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozok. Eljárok "gyúrni" és futni. Nem izgatnak a bulik, mert ha nem részegedsz le, akkor max. kinéznek. Szexuális életem van, nem volt hátrány, hogy nem vagyok úgynevezett páva. Ha nincs semmi dolgom, akkor itthon vagyok és tanulok vagy olvasok, zenét hallgatok, esetleg játszom a gépen nagy ritkán, de játszani haverokkal szoktam, úgy érdekesebb. Van amikor rohadtul nem tudok semmit se kezdeni magammal, mert nincs érdemi program. Tényleg végletek vannak egyébként. Persze előfordul sokféle arc. De akik nem olyan pénzesek, vagy nem erőltetik a nagy poénokat, vagy nincsenek legalább 10 évvel ezelőtti melegnek beöltözve azok alacsonyabb ranglétrákat foglalnak el a közösségen belül. Másrészt sok a megfelelési kényszeres srác, aki csak azért piál, azért szív, azért felesel az iskolában és nyomja a béna a poénokat, hogy tiszteljék. Valakit betörnek az 'elvárások'. Én a saját utamat járom, ha kell nevezzenek szürkének, de inkább alszok egy jót hétvégét, csinálok egy jó rántottát meg nézek filmeket egész nap, mert ezt szeretem. Lehetnék 'nagyfiú', de nem akarok az lenni.
2016. jún. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!