Véleményem szerint ezek a példányok három kategóriába sorolhatók:
1.) Az első kategória a "Igyunk, szívjunk, rúgjunk be, vasaljuk hátra a hajunkat és nézzünk ki úgy mint 10 éve a melegek". Ezek a legidegesítőbbek, és minden olyan szórakozóhelyen, ahol eddig értelmes felnőttekkel iszogattam, hemzsegnek az ilyen apukapénzén szponzorált emberkezdemények.
2.) A második kategória a "Üljünk otthon egész nap, toljunk ki 80 ra egy palát, promózzunk goldba, és majd lesz valami". Személy szerint ezekkel nekem semmi problémám nincs, nem látom őket nap mint nap cicanadrágban pózolni tereken, és szelfizni minden fával. Eléldegélnek otthon, távol a világ zajától.
3.) Harmadik az első kettő keveréke. Ez egy olyan faj, ahol próbálnak "adni a külsőre", tehát járnak kondiba, törődnek a frizurájukkal, öltözködésükkel, de nem ebből áll nekik a világ. Nem vetik meg az otthon ülős programokat sem, de buliba se félnek menni. Szerintem ezek a legnormálisabbak, és szexuális életük is van.
Én többre tartom a bulizos embereket mint az otthonülőket
Tudjuk 37%-os, te van az aki minden kamaszt a renitenskedésre buzdítasz, holott te is kamasz vagy még. A te véleményed ebben a témában nem mérvadó.
Erre a kérdésre csak általánosítással tudunk válaszolni. Én megmondom, 13 éves lány vagyok.
Én, ahogy LÁTOM a városban, az beállított haj, menő ruhák, negyedmilliós telefonok egy szóval: rongyrázás. De amit az iskolámban látok- nem falusiba járok, hanem egy fővárosiba (!)- ott a fiúk egész normálisak. Persze vannak renitensek, de korántsem mindenki. Éppen, csak 5% ellentétben, hogy a városban mondjuk látásra a 95%. Tehát nálunk adnak is a külsejükre, és már csajozknak is, de tanulnak, fociznak a haverjaikkal és ők is azért kockulnak. Én ebből csak azt tudom levonni, hogy amit az utcán látunk azok, pont azok akik "olyan menők", hogy egész nap haza se mennek és beszerzik maguknak a "menő lányokat", hogy velük szelfizzenek és posztolják mindenhova-> ezzel is erősítve, hogy ez a XXI. század. És amit a külvilág nem lát, azok azok a gyerekek akik úgyanúgy élvezik az életet, de nem drogoznak, isznak, stb.
Hozzátenném, hogy a lányokkal is kb ugyanez van. Vannak azok akik pózolnak 12mp-es, telefonos kamerának, isznak, lefekszenek mindenkivel és vannak azok akik nem feltétlenül csendesek, de ugyanúgy lehetnek az osztályban kedveltek, azonban rendesen tanulnak, barátkoznak, csak mivel ez a normális erre nem figyel fel senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!