Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti melyik korban élnétek...

Ti melyik korban élnétek szívesen, miként és miért?

Figyelt kérdés

Természetesen csak a múlt játszik, egészen 30 évvel ezelőttig.

A miként egyértelmű: egyszerű paraszt vagy munkás, ha olyan kort mondtok, író, költő, tanár, orvos, katona, egyszerű nemes, aki a vagyonából él, dolgozó nemes ( politikus, katona, stb. ) és a többi, és a többi, és a többi. Használjátok a fantáziátokat.

Ja és persze miért pont akkor és miért pont az?

2016. máj. 14. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kr.e. 10000 évvel
2016. máj. 14. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Ugyan, 30 év semmi! Én talán a hatvanas évekbe mennék vissza, a beat mozgalomba. Már csak egy csipetnyivel több tehetség kellene, és nem lenne unalmas életem a bandám mellett! Bár igaz, ami igaz, Magyarországon ebből valószínűleg nem tudtam volna megélni. Kérdező, azt megengeded, hogy országot váltsak? :)
2016. máj. 14. 13:08
 13/18 anonim ***** válasza:
1970-es 1980-as éveket választanám,és ha lehet én se Magyarországon élnék,hanem inkább Olaszországban vagy Franciaországban.
2016. máj. 14. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:
A már említett valódi problémákat figyelmen kívül hagyva én a 19. századot választanám és igyekeznék rengeteget utazni. A Vadnyugat kora ez és a felfedezések utolsó hulláma ekkor zajlott le.
2016. máj. 14. 13:37
 15/18 A kérdező kommentje:

Sokan félre értették. Csak a múlt játszik, az őskortól kezdve 30 évvel ezelőttig.

Ehhez képest két teljesen értelmetlen válasz érkezett ( 22. század, mai kor ), illetve ha jól számoltam 4 vagy 5 kötöszködés.

2016. máj. 14. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Eltekintve a nyilvánvaló kellemetlenségektől:

- Az ókori görög kultúra fénykorát nézném meg szívesen és Róma virágkorát. Mondjuk mint egy módosabb polgár.

- A magyar honfoglalást is megnézném saját szememmel.

- 19. századi vadnyugat, ahogy már valaki említette.

- Egy itáliai várost is megnéznék a reneszánszban.

2016. máj. 14. 18:33
 17/18 anonim ***** válasza:
80-as évek közepe / 90-es évek! (Igaz 90-es években éltem már ,de akkor még kisgyerek voltam)! Ebben az időszakban lennék szívesen huszonéves!
2016. máj. 14. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:
őskortól kezdve 30 évvel ezelőttig - jaa, így már értem! Bocsi, kérdező, én is félreértettelek :) Szóval én indulok a hatvanas évekbe ;)
2016. máj. 17. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!