Mennyire lenne józan döntés, ha huszonévesen kezdenék el cigizni?
Nemrég töltöttem be a 23-at, korábban (14 évesen) már dohányoztam kb 2-3 hónapot, de nagy önuralmat tanúsítva azonnal leálltam vele, amikor tudomásomra hozták, hogy a növekedést gátolhatja. Most vagyok 23 és 170 centi maradtam (természetesen fiú vagyok), szóval ki lehet találni, hogy mennyire vagyok happy, amiért évekig mellőznöm kellett a cigit, nem "lazulhattam" felszabadultan a haverokkal az udvaron, és talán még a személyiségem is megváltozott. Ráadásul én hülye, még az egészséges életmódra is óriási hangsúlyt fektettem (táplálkozás és futás/kerékpározás) abban a hitben, hogy majd huszonéves koromra érett, magas és jó felépítésű férfi leszek és utána úgyis lesz időm elkezdeni a hedonista életmódot (csajok, orgia stb.) mindenféle következmény nélkül (ehelyett évekig oda kellett figyelnem magamra időt és pénzt nem kímélve a nagy semmiért). Megérte? ...hát a nagy &*#ß.%.**!
Elnézést az érzelmi kitörésért, de gondolom más is ismeri azt az érzést, amikor úgy kell tovább élnie a fiatal életét és úgy repülnek el a legszebbnek tartott évek, hogy totál nincs magával megelégedve és nem találja meg a számításait. ;_;
Jobb esetben egy rossz fogászati kezelés, rosszabb esetben pedig ha az ember felnőttként törpe marad. Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy ti az én helyemben elkezdenétek-e újra a cigizést és kiélnétek azokat a vágyaitokat huszonévesen, amelyeket nem tehettetek meg korábban (most nemcsak a magasságommal kapcsolatos problémámra, hanem az élet bármely nem éppen egészséges szenvedélyére vonatkoztatva). 17 éves korom óta nem nőttem egy centit sem szóval eléggé esélytelen, hogy majd 25 éves koromig majd növök 3-5 centit (már 3-nak is borzasztóan örülnék), nem látok rá esélyt. Viszont sokszor azt érzem, hogy legszívesebben a mai naptól kezdve elkezdeném fújni a füstöt, mint a gyárkémény, talán az agyam ezt diktálja, nem tudom. Az évek alatt ráadásul enyhén depressziós is lettem a kisebbségi komplexusomból eredően. Pls, adjatok valami tanácsot/vezérfonalat/pozitív erőt, akármit. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!