Mi lett volna a legjobb döntés?
Két hete költöztem anyummal az új barátja lakására.Van a barátjának egy fia,22 éves.A barátja kamionos,nincs itthon sokat,anyum meg délután dolgozik.A srác nem dolgozik ahogy észrevettem.Éjjel szokott hazaérni és mikor megyek suliba még javában alszik,szinte alig látom.Nem igazán beszélgetünk egymással.Ma egyszer arra lettem figyelmes,hogy a srác hazaérkezik délután egy csajjal majd bejön hozzám a szobába és a kezembe nyom egy 5 ezrest,hogy:"Menj igyál meg valamit,vagy drogozd el,vagy tudom is én mi nálatok a menő,csak estig szívodj fel."
Kimentem egy ismerősömmel,kajáltunk egyet meg elvoltunk és este értem haza anyum után,aki leszidott,hogy miért csatangolok ilyenkor a városban,mikor fontosabb lenne a tanulás.Nem mondtam semmit neki a dologról,csak elviseltem.Szerintetek el kellett volna mondanom a teljes történetet?
Legközelebb beszéljetek meg egy jó kamusztorit a mostoha testvéreddel, vagy intézze el ő anyukáddal.
Felnőtt ember, oldja meg,hogy dugni tudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!