Lehet, hogy mégis kedvel?
Ez nem egy szexuális jellegű kérdés akar lenni...
Szóval az egyik oktatóm a félév során néha eléggé leoltott engem, ami rosszul esett, mert 1) én kedvelem 2) szakmailag is sokra tartom. De ő semmi jelét nem adta annak, hogy kedvelne engem/elismerné a tudásomat.
Legutóbb viszont amellett, hogy volt egy-egy tréfás jellegű beszólása, kedves viccelés közben megérintette a felkaromat, végül pedig egy nevetős kacsintás kíséretében köszönt el. Lehet, hogy mégis szimpatikus vagyok neki?
(Azt tudni kell róla, hogy nem gyakran érint meg embereket, kerüli a testi kontaktust. Ezért is lepett meg a mozdulat.)
Még egyszer mondom, nem férfi-nő kapcsolati értelemben érdekel a dolog, csak gondoltam rá, hogy elmegyek hozzá TDK-zni, mert érdekel a szakterülete. De bátrabban kérdezném meg, ha tudom, hogy vagyok neki unszimpatikus.
Köszi a válaszokat!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!