Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért furcsa az, ha egy...

Miért furcsa az, ha egy szőke, úgymond "plázapcsának" tűnő lány metalzenét hallgat?

Figyelt kérdés

(Nem vagyok plázaribizli, ezt hozzátenném, csak a szőke, vékony lányokat sokan akaratlanul is annak látják)

Szerintem tök természetes, hogy mindenki azt hallgattja, ami tetszik neki. Nekem például ezek a nagyon tuc-tuc zenék nem tetszenek.

24/l

2016. máj. 11. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
24 évesen kész nő vagy, ne adj mások véleményére.
2016. máj. 11. 18:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaj, nem az, csak amikor kérdezik, mondjuk egy társaságban, én meg mondom miket szoktam, akkor sokan csodálkozni szoktak.
2016. máj. 11. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
:D metál ? lehet azért csodálkoznak mert nem passzol a stilusodhoz
2016. máj. 11. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Belőlem sem szokták kinézni, hogy milyen zenei stílust preferálok. Aztán amikor véletlenül kiderül szórják rám a miatyánkot meg a szenteltvizet.

Őszintén szólva én élvezem is meg nem is, hogy a környezetemben senki nem hallgat hasonló zenéket. Szórakoztató tud lenni amikor hüledeznek, viszont így koncertekre nagyon nehéz társaságot találnom.:D

2016. máj. 11. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Lehet tudat hasadás. valld be hogy ha hazaérsz shoppingolás után ledobod mindened beöltözöl feketébe acélbetétest veszel meg szöges karpántot befested magad és hörögsz meg körözöl a fejeddel közbe iszod a sört, aztán másnap mikor vége a rituálénak felöltöd a szende jókislányt
2016. máj. 11. 18:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt azért nem utolsó :)
2016. máj. 11. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálam is meg szoktak lepődni. Én is szőke vagyok, de én mindent hallgatok (tuctucon, mulatóson és magyaron kívül).

Nem tudom, melyik furcsább egyébként, nekem már mondták, hogy nem lehet egyszerre többet szeretni, megjátszom magam.

Csak azért nem fogok feketében járni, hogy "hitelesnek" tűnjek, sőt nekem az tűnik hiteltelennek, akinek egyenruhát kell hordania a zenéhez, amit szeret.

2016. máj. 11. 23:03
 8/9 anonim válasza:
56%
Szia! Én egy srác vagyok,aki metalcore,deathcore,rap zenéket hallgat.Sokat hallom a suliban hogy emonak hívnak,ami nagyjából igaz is,mert fekete ruhában járok,5 karkötő és 3 nyaklánc,a hajam pedig belelóg a szemembe.Na de a lényeg: szerintem mindenki hallgasson olyan zenéket ami az ő stílusa,szerintem nem gáz,de azért szerintem picit mutassa ki hogy emo vagy rocker..
2016. máj. 12. 16:40
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

"de azért szerintem picit mutassa ki hogy emo vagy rocker.."

Miért?

Ennyi erővel hordjunk magunkon karkötőt, amivel kifejezzük, hogy szeretjük a borsófőzeléket fasírttal, meg nézzük a Game of Thrones-t, meg balkezesek vagyunk... idiótaság az egész.

2016. máj. 12. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!