Miért furcsa az, ha egy szőke, úgymond "plázapcsának" tűnő lány metalzenét hallgat?
(Nem vagyok plázaribizli, ezt hozzátenném, csak a szőke, vékony lányokat sokan akaratlanul is annak látják)
Szerintem tök természetes, hogy mindenki azt hallgattja, ami tetszik neki. Nekem például ezek a nagyon tuc-tuc zenék nem tetszenek.
24/l
Belőlem sem szokták kinézni, hogy milyen zenei stílust preferálok. Aztán amikor véletlenül kiderül szórják rám a miatyánkot meg a szenteltvizet.
Őszintén szólva én élvezem is meg nem is, hogy a környezetemben senki nem hallgat hasonló zenéket. Szórakoztató tud lenni amikor hüledeznek, viszont így koncertekre nagyon nehéz társaságot találnom.:D
Nálam is meg szoktak lepődni. Én is szőke vagyok, de én mindent hallgatok (tuctucon, mulatóson és magyaron kívül).
Nem tudom, melyik furcsább egyébként, nekem már mondták, hogy nem lehet egyszerre többet szeretni, megjátszom magam.
Csak azért nem fogok feketében járni, hogy "hitelesnek" tűnjek, sőt nekem az tűnik hiteltelennek, akinek egyenruhát kell hordania a zenéhez, amit szeret.
"de azért szerintem picit mutassa ki hogy emo vagy rocker.."
Miért?
Ennyi erővel hordjunk magunkon karkötőt, amivel kifejezzük, hogy szeretjük a borsófőzeléket fasírttal, meg nézzük a Game of Thrones-t, meg balkezesek vagyunk... idiótaság az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!