Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az nagyon furcsa ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon furcsa ha egy konkrét nőt tekintek ideálnak és ha megkérdezik akkor nem leírom h pl szőke hanem csak a csaj nevét mondom?

Figyelt kérdés

L

(amerikai lányról van szó nem ismerem személyesen)

2016. jan. 4. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem furcsa. Aki ismeri,annál megspórolsz jó pár mondatot.
2016. jan. 4. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerencsés, mert még azt hiszik, hogy nagyon magas a léc, nem lehet megugrani, és jó esetben is csak közelíteni lehet az elvárásaidhoz.

Ha leírod pontosan a csajt, könnyebb úgy érezni, hogy van, aki teljesítheti.

2016. jan. 4. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyet értek az utolsóval!

Mennyi idős vagy kérdező? :)

2016. jan. 4. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:
14L
2016. jan. 4. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ki.a csaj?
2016. jan. 4. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát szerencsére engem ez nem rettent el, nem vagyok olyan gyerekes, hogy azt feltételezzem, hogy van egy ideálja, akkor csak az kell neki és ahhoz hasonlítsam magam... de gratulálok nektek, hogy erre még büszkék is vagytok és hangoztatjátok.

Nekem is van ideálom, színésznők közt is van egy kedvencem. Ellen Page konkrétan, mert hihetetlenül cuki.

És amúgy nem egyszer tetszett teljesen az ellentettje, és szerintem sokan voltatok már így ezzel... szóval nem értem miért paráztok rá erre ennyire.

2016. jan. 4. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!