Mit lehet tenni, ha valaki ok nélkül gyűlöl?
hosszú lesz :D
Nekem is volt hasonló ismerősöm és hasonló helyzet volt köztünk is.
HOGY OLDÓDOTT MEG?
nos nem tudom h hány éves vagy,vagy h mennyire komoly és miben nyilvánul meg a gyűlölködés,de én azt tettem,h egyszer félrehívtam vhova h 4 szem közt legyünk.Szépen elkezdtem sorolni neki h mi mindent tett ami számomra sértő és indokolatlan volt,majd megkérdeztem h miért csinálja?
erre kitérő választ adott,majd azt mondta igyekszik változtatni,semmi nem történt.Újból félrehívtam és akkor már nem megbeszélni akartam hanem közöltem vele hogyha nem fejezi be akkor megismeri nekem is a sötétoldalam,erre nevetett.
az elkövetkezendő 1-2 hónapban ha látványosan támadott vagy kötekedett/gyűlölködött,harsányabban és sértőbben szóltam vissza.Ha ő mondott 1 vmit én arra 3at,ha láttam h rossz a napja,szóbelileg megaláztam.A végén felismerte h jobb jóba lenni velem mint ellenségeskedni és érdekes mód azóta egyik legjobb ismerősök lettünk.
ő az a fajta ember volt akivel úgymond az "erősebb kutya ..." elvét kellett használni
DE HOGY TE MIT TEGYÉL
azt tanácsolnám h először próbáld megbeszélni vele,ha nem megy akkor add azt amit kaptál,már csak azért is mert ha sokáig elfojtod magadban ezt akkor te leszel stresszesebb,és az idő előre haladtával dühvel teli hogy miért nem léptél amikor még tudtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!