Hogyan láthatnék bele jobban a jövőmbe, a felnőtt éveimbe?
Olyan lesz a jövőd, amilyenné teszed. Ha fogalmad sincs, milyen jövőt szeretnél, akkor max. egy jövőbelátó géppel lehetne bármit mondani arról, hogy mi lesz. Olyan meg jelenleg nincs raktáron.
Azon gondolkozz inkább, most mi érdekel a legjobban, mi az, amivel a legszívesebben foglalkozol – és aztán ebbe az irányba esetleg érdemes lehet elindulni.
Köszönöm a választ:)
Elég sok minden érdekel, többek közt már-már betegesen szeretem a zenét, de egy beteges zeneszeretet nem lehet mérvadó a jövőmre nézve.
Nagyon sokat gondolkoztam azon hogy mi az az állás amit úgy tudnék csinálni, hogy közben szerelmes is vagyok az adott dologba. Érdekelnek az üzleti dolgok is, megfelelő tapasztalatszerzés után egy jól működő cégvezetői pozíciót is betöltenék, de ezek csak elméleti síkon vannak, nem tudok dönteni ezügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!