Miért motiválatlan a legtöbb ember, miért nincsennek céljaik? Miért unatkoznak annyit?
Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 15:04
1/2 anonim válasza:
Mert nincs jövőkép.
Akinek nincs iskolája, az hova menjen? Főleg ha vidéken lakik?
Egy mukkot nem tud angolul/németül. Nincs ismerőse sem.
Nincs munka sem igazán. Ki akarna dolgozni heti 40 órát minimálbérért, amikor nem csinálok semmit és egy picivel kapok kevesebbet a közmunkán?
2/2 anonim válasza:
Mert nem találnak motivációt. Én sem voltam motivált az elmúlt években. Egyszerűen senki sem terelt és foglalkozott velem, ezért nem igazán tudtam, hogy mihez kezdjek. Sok ismerősömön láttam hasonlót és most is látok egyetemen. Aki motiváltabb, ott szinte mindig rendben van a családi háttér és a szülök mindig terelgették a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!