Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy lány állandóan amikor...

Ha egy lány állandóan amikor lát szemez velem és mosolyog ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tényleg nem jelent semmit. Nem egy olyan csajt ismerek, aki azzal "szórakoztatja magát", hogy metakommunikációval "csavarja" a fiúk fejét és figyeli a reakcióit. Ez egyfajta feltűnési viszketegség lehet, tehát ebből kiindulva semmit nem jelent ha egy csaj szemezik veled és mosolyog. Viszont ha több lány is egyértelműen tudatta már veled, hogy jóképű vagy, akkor valószínűleg tényleg többet akar egy egyszerű szívatásnál.
2016. máj. 8. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocsi a szőrszálhasogatásért, de ha egy csaj direkt szórakozik veled, hogy a saját egóját hízlalja, és ezért mosolyog és szemez veled, az is jelent valamit :D Nevezetesen, hogy szórakozik veled, és a saját egóját hízlalja...
2016. máj. 8. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincs mese. Viszakell szólni Mi'fszt nézel nem láttál még embert ?! Ezzel tuti megkedvel a csaj ugyanis látja rajtad Milyen határozott :)
2016. máj. 8. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként a válaszomban még elfelejtettem azt megemlíteni és ami nagyon lényeges, hogy sokan óriási nagy jelentőséget tulajdonítanak, hogy egy csaj elkezd szemezni és akkor most "Hú vajon bejövök-e neki, meg lehet akkor le kéne szólítani...". A haverjaim és lány barátaim elmondása alapján meg az általam tapasztalt szituációkból kiindulva nyugodtan kijelenthetem, hogy az a csaj, akinek bejön egy pasi, az nem fogja nyíltan szemrebbenés nélkül folyamatosan bámulni és főleg nem mosolyogni közben. Még a belevalósabb csajok sem lesznek képesek ilyen "erőltetett" módon megjátszani egy jóképű pasi előtt az érzelmeiket, mert ez egy kölcsönös nem verbális kapcsolat és ha a csajt tényleg érdekli a pasi, akkor ösztönösen arra fog gondolni, hogy "Na és akkor én vajon jól nézek ki?, Nehogy valami ostoba dolgot csináljak most" és ilyenkor max egy-egy pillantást fog tenni, de nem fog folyamatosan szemezni és mosolyogni, mert az azt jelenti, hogy semmi oka nincs a természetes "érzelmi távolságtartásra" (nem tudok jobb kifejezést erre). Persze nem minden csaj viselkedik ugyanúgy, de nagy általánosságban így működik, ahogy leírtam.
2016. máj. 8. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!