Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj az, ha fiúként nem értek...

Baj az, ha fiúként nem értek a műszaki dolgokhoz, ill. férfi munkákhoz?

Figyelt kérdés

Apám mindig mondja, hogy ők 10 évesen már hegesztettek fúrtak stb.

De valamiért nem mertem soha kimenni apámhoz megnézni, hogy pl. hogy kell hegeszteni, forrasztani, s hát igy már 15 éves vagyok és nem nagyon értek a műszaki dolgokhoz. Udvarolni sem merek a lányoknak, mert nem tudom, hogy milyen fiú az, aki nem eléggé jártas a fiús dolgokban, már persze itt nem a szexre gondolok. Valahogy úgy érzem ahhoz okosabbnak, férfiasabbnak kéne lennem, mennyire baj az, ill. feltétlen szükség van ezekre a dolgokra pl. felnőttkorban?

2016. máj. 4. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Énse értek semmi ilyesmihez. Én más dolgokban vagyok jó. Pl főzni is tudok stb. Ettől egyáltalán nem érzem magam kevesebbnek h nem tudok fúrni faragni. Majd megcsináltatom olyannal aki ért hozzá.

23/F

2016. máj. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!