Miért nézik le a mostani generációt?
Figyelt kérdés
Miért hiszik különbnek magukat és a generációjukat mint a 98 után született generáció?2016. máj. 2. 20:09
11/17 A kérdező kommentje:
9. Szerintem csak később érnek ők.
15-16 éveseknek miért kéne férfinak lenniük, ha nem azok?
2016. máj. 3. 07:45
12/17 anonim válasza:
11-es. Még 25évessen se férfiak (tisztelet a kivételnek). Alig találni egy normális párkapcsolatot is. Van egy nagyobb gond és már mennek máshoz. Mivan a mai fiatalok töbségénél? Sex ,aztán talán lessz belölle valami. Sztm ez nem normális.
13/17 A kérdező kommentje:
12. Miért annak van értelme, ha olyannal marad együtt akivel nem akar jövőt tervezni?
2016. máj. 3. 14:30
14/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem ezt írtam!!! Értelmezni kéne. Nem ,nem kell avval maradni ,akivel nem működik. De tökéletes kapcsolat sosincs! Mert van egy vita pl és már mással kefélgetnek! Az a baj ,h nem adnak időt egymásnak. Egyből beleugranak ahelyett h jobban megísmernék egymást. Kihalt belölük a kitartás. A nők egyszerre teszik szét a lábukat ,a férfiak meg már udvarolni se tudnak.
15/17 A kérdező kommentje:
14. Gondolom fővárosi vagy, vidéken nem ez a helyzet
2016. máj. 3. 18:59
16/17 anonim válasza:
Nem ,vidéki vagyok! 2éve lakok kisvárosba!
17/17 A kérdező kommentje:
16. Falun ilyet nem tapasztaltam
2016. máj. 3. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!