Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mikor fogják leváltani a...

Mikor fogják leváltani a mostani i3-i5-i7 generációt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
2013 tavaszán jön a Haswell(új foglalat, LGA1150), és fél évvel utána az Ivy-E.
2012. szept. 16. 15:51
 2/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Máris cserélnéd az Ivy Bridge platformod?

és még valakik 5 évre terveznek...

2012. szept. 16. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:

mi bajod van? xĐ

én még intel core 2 duo e8500nél vagyok, jóhogy máris tervezem, mert nem akkor akarok venni fullos gépet amikor rá félévre leváltják és leszarják ótán

2012. szept. 16. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:

"mert nem akkor akarok venni fullos gépet amikor rá félévre leváltják és leszarják ótán"

Egy-egy váltás alapból nem ilyen drasztikus, pl valahogy nincs hiányérzetem egy SB i5-el hiába van IB i5. Persze ha kijön valami normálisabb APU az IB helyett arra lehet érdemes várni, de ilyen burkolt tipp, szvsz gondolkozhatnál AMD-be is :)

2012. szept. 16. 16:19
 5/7 A kérdező kommentje:
hát lehet az lesz :D
2012. szept. 16. 16:23
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Jó most 1150 re vársz vagy Ivy-E re

még az 1 év vagy több

aztán megveszed

1 évre rá kitudja mivel állnak elö ... aztán mi lesz megint újat veszel? mert elvult?

Core 2 Duo hoz képest már egy i5 Sandy is jó befektetés hoszútávra is ha van rá de hoszútáv számítástechnikávan 2-3év nagyon max

Core 2 széria is menyit húzott ki vagy 5-6 évet biztos valakinek ma is Quad ja van

és olyan gyenge vagy rossz?

egy Sandy/Ivy már most olyan gyenge és rossz?

tecgnikaliag minden új hardverel és szoftverel elavul az elözö de ettöl még nem lesz használhatatlan

csak ilyesmire akartam célozni

szóval várhatsz 10 évet is így akár merthogy akkor megjelenö hardver milyen naprakész :)

2012. szept. 16. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
hát a core 2 duo széria max 4évet húzott ha úgy számolom h 2006-2010 jobbik esetben... de már 2009ben gyártották az i5öket meg az új alaplapokat
2012. szept. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!