Mikor fogják leváltani a mostani i3-i5-i7 generációt?
Máris cserélnéd az Ivy Bridge platformod?
és még valakik 5 évre terveznek...
mi bajod van? xĐ
én még intel core 2 duo e8500nél vagyok, jóhogy máris tervezem, mert nem akkor akarok venni fullos gépet amikor rá félévre leváltják és leszarják ótán
"mert nem akkor akarok venni fullos gépet amikor rá félévre leváltják és leszarják ótán"
Egy-egy váltás alapból nem ilyen drasztikus, pl valahogy nincs hiányérzetem egy SB i5-el hiába van IB i5. Persze ha kijön valami normálisabb APU az IB helyett arra lehet érdemes várni, de ilyen burkolt tipp, szvsz gondolkozhatnál AMD-be is :)
Jó most 1150 re vársz vagy Ivy-E re
még az 1 év vagy több
aztán megveszed
1 évre rá kitudja mivel állnak elö ... aztán mi lesz megint újat veszel? mert elvult?
Core 2 Duo hoz képest már egy i5 Sandy is jó befektetés hoszútávra is ha van rá de hoszútáv számítástechnikávan 2-3év nagyon max
Core 2 széria is menyit húzott ki vagy 5-6 évet biztos valakinek ma is Quad ja van
és olyan gyenge vagy rossz?
egy Sandy/Ivy már most olyan gyenge és rossz?
tecgnikaliag minden új hardverel és szoftverel elavul az elözö de ettöl még nem lesz használhatatlan
csak ilyesmire akartam célozni
szóval várhatsz 10 évet is így akár merthogy akkor megjelenö hardver milyen naprakész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!