Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordulhat hogy képtelen...

Előfordulhat hogy képtelen vagyok másoknak örömet, boldogságot és szeretet adni?

Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok.Eddigi életemet végigkísérték a sorban megromló emberi kapcsolataim.Biztosan van aki úgy gondolja hogy szimplán rossz emberekkel barátkozom és ezzel el is intézi az egészet,de ilyesmiről szó sincs.Eleinte én is így gondoltam,de újra és újra ugyanaz a forgatókönyv játszódott le.Nincs bennem semmi rossz vagy ártó szándék,mégis mindig úgy érzem hogy én vagyok a felelős a kapcsolataimat ért károkért,talán a szeretethiány miatt ami egész életemben végigkísért egyszerűen rátelepszem az emberekre és csak elvenni tudok tőlük?Létezik hogy egyszerűen én egy olyan ember vagyok aki csak elvenni tud,de képtelen másoknak örömet és szeretet adni?
2016. máj. 2. 14:50
 1/1 anonim ***** válasza:

"a szeretethiány miatt ami egész életemben végigkísért egyszerűen rátelepszem az emberekre és csak elvenni tudok tőlük?"

Az élet már csak olyan, hogy hosszabb távon az egyensúlyon alapszik. Ha másoktól csak várod a szeretetet, de nem adsz, az a kapcsolat törvényszerűen megromlik. Talán azért nem tudsz adni, mert önmagadat sem tudod szeretni, elfogadni. Úgy gondolod, nem vagy méltó rá, pedig ez nem így működik.

Először önmagad kell rendbe tenned, olyannak szeretni magad, amilyen vagy. Kemény lecke, de próbáld meg. Mit veszthetsz vele?:)

2016. máj. 2. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!