13/L 157cm, és 43kg vagyok és szeretnék magasabb lenni valahogy mert mindenki magasabb nálam az osztályban, segíteni tudtok?
Figyelt kérdés
Nemrég lett felfedezve nálam egy vashiányos hemoglobinhiányos betegség ami miatt évekig nem fejlődtem és most már rendbe jöttem,de sztem egyeltalán nem nézek ki korombelinek, ez ellen szeretnék valamit tenni és remélem ti tudtok nekem segíteni, előre is köszönöm a válaszokat!😊2016. máj. 1. 20:39
11/12 anonim válasza:
Szia! Én 154 cm vagyok de ìgy is magasabb vagyok a kereszt anyukámnál, és nem érzem magam alacsonynak szóval te még magas is vagy. :)
12/12 anonim válasza:
2: :) Nincs ilyen szabály.:)
Egyébként hívd fel az iskolát és kérdezz rá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!