Láttatok már vörös hajú cigányt?
Én tuti nem hallgatom egyik "zenéjét" sem, az a "zene" legalja!
A kajájára sem vagyok kíváncsi, nem tudom honnan szipkáztad.
10-100 (jót röhögtem kínomban)
De az igaz, hogy sokszor látom Facebookon is hogy sokaknak a kedvenc zenéknél olyanok sorakoznak rogy Romantic, meg Caramell, meg Puskás Peti...
Sose halljon jobbat
(Amúgy ezeknél hol van egy Queen, vagy David Bowie??
zene legalja?
mégis a fekete vonat kijutott amerikába.
kossuth díjat kapott bangó margit és még lehetne sorolni...
nézz meg egy hal a tortánt,ha cigány van benne csak az nyer!😂
úgyhogy ennyit erről!
amúgy meg csak az alja cigányokat hozzátok fel mindig,sok van belőle tény.
de ugyanannyi sőt lehet több akik normálisan élnek!
nézzetek meg youtube-on lakodalmakat vagy keresztelőket!
azokról magyar ember nem beszél,mert ha a cigány jobb mint ők azt nem szeretik észre venni!
Ennyi!
Baxus, majdnem eltörtem a szemüvegemet miattad! Felhúzott térdekkel olvasok és leesett a fejem a röhögéstől... A könnyem is csorog, most már zsepit kell elővennem...
vörös/N
az első oldalon írta vki,hogy a négerek között nincs.
az ausztrál őslakosok az aboriginálok között nem ritka hogy kiskorukban szőkék a gyerekek.
Én már láttam.
Természetes vöröshajú cigány férfi sőt a gyerekei is ilyenek.
Már kék szemű cigányt is láttam. :D
Somogy megye:
A szomszéd faluhoz tartozik egy telep, ahol RENGETEG vörös hajú és tejfehér bőrű!! kis purdé rohangál. Amúgy, ha normálisan lennének fürdetve, felöltöztetve stb, akkor nagyon szépek lennének ( buszon csodálkoztam rá nemrégiben, amikor felszálltak)
A 3-4. válaszló már mondta a svábokkal való keveredést, ami közrejátszik.
Plusz azért ott elég gyakori az unokatesók közti kapcsolat-> ezek a recesszív gének jobban előjönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!