Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kell kezelni egy...

Hogyan kell kezelni egy bosszúszomjas sértődött embert?

Figyelt kérdés
Ha egy személy úgy gondolja sérelem érte és átverték, de valójában nem pusztán csak nincsen kellő információ tudatában hogy megértse a helyzetet amiben van és csak arra tud gondolni hogy összeesküdtek ellene az ilyen embert hogyan kell kezelni? Ha nem lehet neki elmondani mert nem akarja meghallgatni csak a magáét mondja és rombol. Mit kell ilyenkor tenni?
2016. máj. 1. 14:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez majdnem pszichiátriai eset. Nem tudsz mit kezdeni vele.

Volt egy sikertelen barátom, örökvesztes volt.

Egyszer ellent mondtam neki amikor rossz passzban volt, mert talán felismerte a helyzetét, és talán irigykedett is rám, nem lehetett vele mit kezdeni utána. Mindenbe belemagyarázta hogy magas lóról beszélek, meg hülye vagyok, és nem értem meg a magyaroszági helyzetet stb. Mindenbe belekötött. Ezzel nem lehet mit kezdeni, ha magától nem jön rá a dolgokra.

2016. máj. 1. 14:10
 2/2 anonim válasza:
Öld meg a konyhakéssel. Gyújtsd fel és ásd el az iratai meg edd meg.
2016. máj. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!