Hogyan kell kezelni egy bosszúszomjas sértődött embert?
Figyelt kérdés
Ha egy személy úgy gondolja sérelem érte és átverték, de valójában nem pusztán csak nincsen kellő információ tudatában hogy megértse a helyzetet amiben van és csak arra tud gondolni hogy összeesküdtek ellene az ilyen embert hogyan kell kezelni? Ha nem lehet neki elmondani mert nem akarja meghallgatni csak a magáét mondja és rombol. Mit kell ilyenkor tenni?2016. máj. 1. 14:06
1/2 anonim válasza:
Ez majdnem pszichiátriai eset. Nem tudsz mit kezdeni vele.
Volt egy sikertelen barátom, örökvesztes volt.
Egyszer ellent mondtam neki amikor rossz passzban volt, mert talán felismerte a helyzetét, és talán irigykedett is rám, nem lehetett vele mit kezdeni utána. Mindenbe belemagyarázta hogy magas lóról beszélek, meg hülye vagyok, és nem értem meg a magyaroszági helyzetet stb. Mindenbe belekötött. Ezzel nem lehet mit kezdeni, ha magától nem jön rá a dolgokra.
2/2 anonim válasza:
Öld meg a konyhakéssel. Gyújtsd fel és ásd el az iratai meg edd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!