Szerintetek egy szemüveges is lehet EMO? Mármint olyan értelemben, hogy van-e olyan emo haj ami jól is áll egy szemüvegesnek? (Fiú hajra gondoltam)
Figyelt kérdés
Ha van olyan aki esetleg ismer ilyen hajviseletet akkor az kérem küldjön képet.2016. ápr. 30. 14:55
2/4 anonim válasza:
Persze, minél nyomorultabb, annál jobb. Alap.
3/4 anonim válasza:
Persze, a szemüvegeseknek is jól állhat az a haj. Főleg azzal a nagy szemüvegkerettel (dunsztom sincs h azt h hívják, én hipster szemüvegnek ismerem xD ) biztos jó lenne. Meg például én is szemüveges vagyok és nem néz ki hülyén, pedig olyan hajam van (Bár én lány vagyok, és a szemüvegem is elég ritkán hordom:D)
4/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne ?Nekem a szemüveges srácok alapból bejönnek.Hogy miért az nem tudom,talán azért mert a szemüveg aranyosabbá teszi az embert :P Ha beírod a keresőbe,akkor egy csomót kidob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!