Milyen felnőtt férfi lesz egy ilyen fiúból, gyerekből?
Figyelt kérdés
Egy olyan fiúgyerekről van szó aki nagyon málé, mindenki lenézi őt, mindenki csúfolkodik vele és megalázza, átveri, semmibe veszi. Ő meg ilyen 'életképtelennek' tűnik, tehát értitek milyen emberszemélyről beszélek. Mindenki találkozott már szerintem gyerek- illetve tinikorában ilyen fiúval. Aki képtelen volt barátkozni és látszott rajta, hogy veszett eset. Egy ilyen tejbepapi, lágy fiúból milyen felnőtt férfi válik? Osztálytársaim, ismerőseim és saját édesapám is mind kemény férfiak. Tehát voltaképpen egy tutyi felnőtt férfit sem ismerek.
Nagyon foglalkoztat, hogy egy olyan lágy férfiúból milyen felnőtt férfi válik?
2016. ápr. 28. 22:50
12/13 A kérdező kommentje:
Az is szubjektív, kinek mi/ki egy igazi férfi. Én viszont nem arra voltam kíváncsi, hogy te hány 'igazi' férfit látsz a világban. Az igazi jelzővel azért illettem a férfit, hogy éreztessem valójában mit szeretnék megtudni. Egy éretlen, kis életképtelen 'semmiből'- hogyan lesz valami.
2016. ápr. 29. 00:34
13/13 anonim válasza:
1.Megerősödnek
2.Kilépnek a játékból nem értem mi ebbe olyan érthetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!