Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldön tényleg igényteleneb...

Külföldön tényleg igénytelenebbek az emberek öltözködés, kinézet terén?

Figyelt kérdés

Sokan mondták már, hogy külföldön sokan ízléstelenül és trehányan öltözködnek. Vidéki vagyok, nem tudom, hogy Pesten vagy nagyobb városokban milyen arcok vannak de itt vidéken ha bemegyek a városba egy ilyen igénytelen embert se látok mint amilyenek pl. ezek sztárok:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 28. 00:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hova valósi vagy, de itt Szegeden tucatjával láthatsz embereket smink nélkül, belőtt frizura nélkül, melegítőruciban nap mint nap... Szóval nem hinném, hogy a magyarok annyira nagyon adnának az öltözködésre - kivéve, ha direkt olyan helyre mennek. Aki csak elugrik egy tejét a Tescóba, az tuti nem fogja magát kicicomázni arra a tíz percre.
2016. ápr. 28. 17:03
 12/13 Dolli1993 ***** válasza:
Én nem így tapasztaltam. Külföldön mondjuk mernek öltözködni, nincs az a begyöpösödöttség. Bár lehet, hogy keletebbre is el kell látogatnom :D :D
2016. ápr. 28. 19:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi számít igényesnek? Miért gondoljuk mi magyarok, hogy az az alap amit mi csinálunk? Mert sok a reklám? Mert jól eladják nekünk? A világban nagyon sok helyen magukra kapnak az emberek egy göncöt és már indulnak is. Nekem sokkal természetesebb az, hogy az ember azt vegyen fel amitől jól érzi magát és nem amit a társadalom elvár. Ha tiszta vagy és rendezett akkor mindegy, hogy mit hordasz és van-e rajtad smink. Én így gondolom.
2016. nov. 17. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!