Csak fura veletlenek?
Sziasztok.Tehat az eletemben sokszor elofordulnak fura dolgok.Ma pl. volt egy olyasmi,hogy sorozatot neztem es szerepelt benne a "gomba" szo.Ez a szo teljesen beegett az agyamba.Par perc mulva olvastam es ott is szerepelt a gomba szo.Miutan ez megtortent kimentem a csaladomhoz es ok valami fura gombarol beszeltek amitol a csaladunkbol valaki meghalt,es ezt en meg csak nem is tudtam. Volt meg egy fur tapasztalatom.Az ev barmely reszeben a Karacsonyra gondoltam akkor a siras kerulgetett pedig ennek az unnepnek a jelentosege vidam.Mindig probaltam kerulni a Karacsony gondolatat hogy ne legyenek rosz eloerzeteim.Eljott a Karacsony es meg is tortent a rosz.Ezt inkabb nem reszletezem,csak annyit irok,hogy a csaladomban egy rosz dolog tortent,ami leginkabb szamomra volt rosz.Tehat arra vagyok kivancsi,hogy ez ennyire veletlen lenne? Ti mit szoltok hozza?
UI: Boccs a ekezetek miatt!
Mindent megálmodom ami velem és a családommal kapcsolatos.Hiszek az álmaimnak mert az mindig bekövetkezik akár jó akár rossz.Nagyon sokszor fel tudtam készülni a bajra,illetve el tudtam hárítani.
Lehetséges,te is sokkal érzékenyebb vagy a többieknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!