Miért ugrott el a lány vajon egy darázs miatt?
A buszonutaztam,este volt már (pénteken) előttem a másik oldalon űlt egy lány és odarepült egy darázs az ablakhoz, leszállt az ablakra ahol a lány űlt,a lány pedig felugrott onnan és átűlt a másik oldalba. Kb. 20-22 éves volt a csaj. Elhiszem,hogy lehet attól félt,hogy megcsípi de úgy felugrott,mintha tűbe űlt volna bele.
Ha én mellém szállt volna le az ablakra a darázs,én a tenyeremmel olyan gyorsan lecsaptam volna,hogy nem lett volna ideje a fúlánkját sem kiengedni,persze a busz ablaka megmaradt volna :D . (Na de az én vagyok)
De vajon miért ugrott vajon egy lány egy darázstól ennyire? Nem gyerek volt már hanem írtam,hogy 22 körűl,tehát nem értem miért ugrott fel ennyitől.
Valami nem stimmelt. Szerintem.
Én is ugranék...lehet, még a buszból is :D
Én 26 vagyok és borzasztóan félek a rovaroktól. A darázsnak azon tulajdonsága, hogy megcsíp pedig nem nagyon javítja a hozzáállásomat :)
Vasárnap nem dolgozok. Mit csináljak,ha itthon is mindent elvégeztem? Gondoltam ha valami nem mindennapi eseményt látok megkérdezem az emberektől egy direkt kérdések oldalon,hogy szerintetek miért ugrott fel a lány.
Majd holnap nem lesz annyi időm,hogy itt netezgessek,mert 6-kor kelés ,egyetemre órára délután pedig meló aztán éjjfélkor lefekvés.
Úgyhogy ezt a harmadik válaszoló kedvéért írom.
Igen, első vagyok és szintén lány. úúúú éljenek a sztereotípiák biztos nyafka vagyok és hisztis.
Köszi, de szerintem veled nem stimmel valami :D
Én is ugrok. Egyszer az autóban volt egy pók, hátul ültem, a kezem már a kilincsen volt, hogy kiugrom, mint az akciófilmekben.
Szerinted ha valaki betölti a 18-at, minden félelme megszűnik? Elég butuska vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!