Ti undorodnátok egy ilyen embertől? (lány)
Tehát. Mindig is önértékelési gondok voltak magammal kapcsolatban... Szőrös típus vagyok, nem tudom elviselni. Borotválkozni kezdtem mindenhol, MINDENHOL... Has, láb, kar, szinte mindent. Borostás lett a hasam, de mivel lebarnultam, kevésbé látszik... Utálom, amikor például a szüleim megsimogatják a karom, ha egy tanár teszi ezt, még inkább elhúzódom... Ami még a bajom, hogy szőr nőtt az államon. (a bajszomat szőrtelenítőkrémezem, nem vészes...) Viszont az államon fekete szőr is nőtt, fehér többségben, de hosszúak. Nem tudom normálisan kiszedni szemöldökcsipesszel, mert nem látom normálisan. Mást nem merek megkérni, félek hogy elítélnek. Hormonproblémáim vannak. Vannak barátaim, de ha az arcomat/államat nézik, elfordítom a fejemet, és elmegy az élettől is a kedvem... Ti hogy gondoljátok? Mit lehetne vele kezdeni, és ti undorodnátok egy ilyen embertől?
15/L
De, de nem használ.
Kettes. Megértelek. Én is. Csak hogy tennék ellene, de nem tudok. Gyantáztatni nem merem, mert erősebb lesz, szőrtelenítő krém viszont, borotva meg ott felejtős...
Menj kozmetikushoz, ő szakszerűen megcsinálja a gyantázást, van kifejezetten olyan gyanta (cukorgyanta), ami nem irritálja a bőrt, nem lesz tőle kiütésed, se vörös foltjaid.
Ráadásul a kozmetikus nem fog elítélni, benne nyugodtan megbízhatsz, ez is hozzátartozik a munkájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!