Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek lehetséges hogy...

Szerintetek lehetséges hogy egy csendes introvertált lányból egy menő hangos és beszédes csaj legyen? Még ha nincs szép arcom is? Hogyan?

Figyelt kérdés

szeretnék megváltozni, csak először is magabiztosság kéne, de az végkép nincs. szerintetek lehetséges magabiztossá válni, és olyanná mint a menő lányok? hangossá és beszédessé, aki nem szociálisan kínos?:D és akinek sok barátja van?

ezt hogy kell egyáltalán?:,D meg barátokat is hogy lehet akikkel ki tudnék mozdulni akárhova:D vagy hogyan lehet egyáltalán teljesen megváltoztatni a személyiségemet, introvertáltból extrovertáltba? lehetséges egy teljes megváltozás?

2016. ápr. 23. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

peak hun

https://www.youtube.com/channel/UCoAIMWK2_of0dxLoKvv-IhA

ilyen edzéseket csináljatok ne norbi update osat

2016. ápr. 24. 12:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én is hasonló cipőben járok, nem vagyok valami nyitott és nem tudok barátkozni se, pedig szeretném ha lennének barátaim akikkel ide-oda mehetek.

De nem is akarok gyökerestül megváltozi és nagyszájú szófosó idióta lenni, mert az nem az én világom:D

Szerintem te se akarj gyökerestül megváltozni, van egy személyiséged amit nehéz megtagadni.Próbálj meg eljárni ide-oda, nyitni az emberek felé, és egy idő után találsz majd barátokat de ne akarj nagyszájú "magymenő" lenni, mert attól csak rosszul fogod magad érezni ha tényleg introvertált vagy.

2016. ápr. 29. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!