Hogy mondjam meg egy lánynak hogy büdös?
Sztem jobb ha egy kicsit ravezetitek, iranyitgatjatok hogy használjon olyan tusfürdőt vagy barmi mast aminek kellemesebb az illata .
Inkabb mondjatok el neki az mindketotoknek jobb lenne!
Nem biztos, hogy tud róla, saját szagát senki se érzi.
Tehát segíteni fogsz neki, légy nagyon tapintatos, és mond el neki, valószínű valamilyen gombás fertőzéses baja lehet, rengeteg hasonló embert mutattak egy egészségügyi műsorban, és sikerült nekik megoldani.
Segíts neki!
Szerintem meg ilyen helyzetben érdemes szólni, mert ő nem tudja magáról.
Én ha büdös lennék, elvárnám, hogy szóljanak.
Viszont.
Te azt írod, hogy csak ismerősöd. Jobb lenne, ha valaki olyan szólna neki, akihez közel áll, mert úgy kevésbé kellemetlen talán, ha egy barátod szól. Van neki ilyen?
Amúgy nem tudom, milyen szaga van, de szerintem ilyen helyzetekben a legjobb az, ha azt mondják, hogy "ne vedd sértésnek, ne haragudj, de egy kicsit megizzadtál, nem tudod valamivel befújni magad?"
és ha eü probléma?
ha méterekről érezni simán lehet emésztési gond vagy kóros izzadékonyság is stb.vagy hasonlók. tapintatosan jegyezd meg de ne sértően lehet nem tehet róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!