Hogy mondjam a szomszédnak hogy menjen haza ha nálam van, és hogy tiszta ruhában (ne munkásban), meg ne lábszagúan jöjjön át, mert az egész lakásom büdös tőle?
muszáj, h átjöjjön mert férfierő kell a pakoláshoz nálam, és SENKI-t nem tudo megkérni
apa, anya nem emelheti meg magát
bnőim olyan önzőek, hogy nem szólnának a párjuknak, de ott még a rokonok is srácok pedig
én tesóm lány, messze laknak amúgy is
exeknek megint nem szólhatok, de egyik le se sz*rna, másik külföldön van, stb
több szomszédból, egyik nő, másik nyugdíjas tata, harmadik c . család, marad az egyetlen büdös, igénytelen.
nos ez az egy srác szokott segíteni, azt már lenyeltem, hogy olyanokat ír, hogy megfogná a fenekem, amitől maj be hányok(hiába oltom le mindig szerinte ez bók, hiába mondom, nem akarok semmit tőle, foglalkozzon mással, akkor se száll le rólam, lassan előveszem a paraszt, bunkó stílusom, hátha úgy világos lesz)
de szóval egyszerűen képes leülni, itt kényelembe helyezni magát, meg neki állni a babával játszani(jóformán pofátlanul, volt amior bekopogott, kinyitom az ajtót, erre beteszi a lábát, hog ne tudjam becsunkni..)soha nem mondana annyit, nem e zavar, nem e készülök valahova, maradhat e még, vagy akármi..
illetve hogyan lehet azt finoman mondani, nem megsértve, hogy ne jöjjön már át igénytelenül, retkes zokniban, stb(komolyan a kanapémat is takarítom utána, mert nincs gusztusom ráülni, ha ott üt)
jut eszembe és pletyál rólam a c-knak!
lehet inább át sem hívom!
van valakinek ötlete honnan lehet férfit szerezni segítségre???
Sokszor mondják hogy az egyenesség a legegyszerűbb,de persze ez a Te esetedben most más.
De amúgy egyszerűen csak füllents neki... ha megcsinálta amire megkérted,szépen megmondod neki h dolgod van, vagy mész valahova, vagy bármi.
Az meg h igénytelenül megy át azt passz hogy hogy lehet elmondani...gondolom otthon is ilyen..ha családja van,akkor nekik kellene inkább beszélniük vele,de ha jóba vagy velük,akkor talán tapintatosan nekik is elmondhatod.
a családja (anyja, exe)be sem engedi..(ők is szomszédok)
a gyerek már kiabál ha megy hozzájuk, hogy nem jöhetsz be!
nem tudom miért, de biztos van okuk.
Azt nem értem, hogy jön ide a társkereső, de mind1.
Meg kell mondani neki kerek perec mi a helyzet, nem kell mindig udvariaskodni.
Ha annyira odavan érted tudomásul veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!