Miért vagyok ilyen tehetsegtelen?
Az élet minden terén az vagyok. Eddig nem gondoltam ezt komolyabban,de ma elgondolkodtam. Pl.: ma is meccsen engem csak egyszer engedtek fel a pajara, pedig mindent megteszek edzéseken is és eddig úgy gondoltam hogy nem is vagyok olyan rossz,de helyettem inkább olyanok voltak,akik tobbszor is kihagyják...nem ertem ha az edző tudja h béna vagyok akkor miért vitt. A másik h a szerelemi életem egy kész csod, biztos mert csúnya vagyok vagy nem tudom,de akkor a srác miert adott olyan jeleket mintha erdekelnem,ha a (burkolt) szerelmi vallomások és nem hajlandó válaszolni? Ugyan úgy beszélget velem mint azelőtt de ha fel dobom a témát semmi. Egyszerűen nem válaszol.A másik a hobbi. Fotozok. Mondtak már szépen fenykepezem, de valahogy ugy erzem mintha nem gondoltak volna komolyan, pedig imádom csinálni,de ez sokszor elveszi a kedvem.
16/l
16 évesen nagyon nagy szerelmi életed lehet.
Amit te leírtál csak szimplán önbizalomhiány. Fejleszd az önbizalmad és hidd el teljesen meg fog változni az életed.
Drága, normálisan meg tudtad fogalmazni a Téged foglalkoztató kérdést. Már ezzel lekörözted az emberek kb. 60%-át :-)
Egy jó edző nemcsak a legjobbakkal foglalkozik, mint ahogy egy jó tanár sem. Nem kell a legjobbnak lenned, és pláne nem kell 16 évesen a legjobbnak lenned. A fotózás: nem biztos, hogy aki megnézte a képeidet, hozzáértő személy, és így nem is tudhatja, mennyi energiát fektetsz bele, hogy jó képeket készíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!