Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szomtassam rá a húgomat...

Hogyan szomtassam rá a húgomat a függetlenedésre?

Figyelt kérdés

Szóval a gond az, hogy a 14 éves húgom teljesen hozzánőtt a szüleimhez. Retteg már akkor, ha csak 10 méterre eltávolodik tőlük, vagy tőlem,

Például egy múzeumban voltunk, anyumnak kikellett menni a mellékhelyiségbe, én pedig mondtam húgomnak, hogy megyek kiülök a múzeum udvarára. (5 méterre volt kb). Erre húgom teljesen bepánikolt, hogy nehagyjam egyedül, erre mondtam, hogy üljön ki velem, ő pedig azt mondta, hogy nem mert elrabolnak minket. Vagy suliban, ha anyuék nem tudnak felvenni minket csak 3-4 órával később akkor inkább megvárja de nem akar tömeg közlekedéssel menni mert veszélyes. Nincsenek barátai mert szüleimmel vagy nagyszüleimmel beszélget telefonon.

Amikor elmondtam, hogy ez nem egészséges, akkor nem csináltak semmit szerintem azért, mert jót tesz az egójuknak, hogy folyton körülöttük van és imádja őket. De a jövőre nem gondolnak, hogy mi lesz ha felnő, egyetemre megy vagy én sem leszek mellette már

2016. ápr. 19. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Anyukádék hatalmasat fognak koppanni ha nem változtatnak sürgősen. Felnőtt korban már cseszhetik, a nyakukon fog maradni a húgod.

Vigyék el egy pszichológushoz, és ne engedd hogy híradót nézzen.

2016. ápr. 19. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én megértem a problémát, de mért gondolja itt rengeteg idősebb tesó, hoyg ez az ő dolga?
2016. ápr. 19. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert ha a szüleim nem akkor ki?
2016. ápr. 20. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kisebb tesó vagyok, és ebből a kistesód csak a lekezelést fogja érezni. Inkább ülj le beszélni a szüleiddel.
2016. ápr. 20. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!